Ana SayfaDedikoduBerk Oktay'ın Başka Bir Kadınla Çıplak Yatak Fotoğrafları Sızdı

İlgili Postlar

Berk Oktay’ın Başka Bir Kadınla Çıplak Yatak Fotoğrafları Sızdı

Berk Oktay’ın Başka Bir Kadınla Çıplak Yatak Fotoğrafları Sızdı

Savaşçı dizinin önem karakterlerinden biri olan ve oyunculuğu ile herkesi kendine hayran bırakan Berk Oktay’ın yatak görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Daha önce çıplak yatak fotoğrafları sızan Berk Oktay ve eşi Merve Şarapçıoğlu ikinci kez hacklendi. Berk Oktay’ın başka bir kadınla çıplak halde fotoğrafları sızdı…

Evli Çiftin Hesapları Sürekli Çalınıyor

Berk Oktay ve eşi Merve Şarapçıoğlu’nun hesapları ile imtihanı bir türlü bitmiyor. Çiftin hesapları sürekli çalınıyor ve mahremiyet fotoğrafları paylaşılıyor. İlk önce Merve Şarapçıoğlu’nun bir fotoğraf paylaşılmış ve dayak yediği söylenmişti. Çift bu konuyla alakalı açıklamayı yapıp hukuki süreci başlatırken ikilinin özel fotoğrafları da sosyal medya da sızdırılmıştı.

Şimdi de yine Merve Şarapçıoğlu’nun Instagram hesabı hacklendi. Bu kez Berk Oktay’ın başka bir kadınla olan çıplak yatak fotoğrafları paylaşıldı ve eşini aldattığı iddia edildi. Berk Oktay’ın mahremine saygı duymadan paylaşılan fotoğrafları, kişinin haberi olmadığı gibi, yasal olmayan yollarla ele geçirilip basına sızdırıldığı için magazinhaberleri.com olarak sitemizde yayınlamayı uygun görmüyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler