Ana SayfaÜnlülerTarkan kızı Liya'nın fotoğrafını paylaştı!

İlgili Postlar

Tarkan kızı Liya’nın fotoğrafını paylaştı!

Tarkan kızı Liya’nın fotoğrafını paylaştı! Megastar Takan, geçtiğimiz günlerde dünyaya gelen minik kızı Liya ile birlikte çekilmiş bir pozunu sosyal medya hesabından paylaştı. Detaylar haberimizde…

Tarkan baba oldu, ünlülerden tebrik yağıyor…

Tarkan’ın kızı Liya dünyaya geldi

Dünyaca ünlü yıldız Megastar Tarkan, geçtiğimiz günlerde baba oldu. Tarkan’ın eşi Pınar Tevetoğlu, Almanya’daki Moers Bethanien Hastanesi’nde minik kızlarını dünyaya getirdi. Tarkan ve Pınar Tevetoğlu, kızlarına ‘Liya’ ismini verdi.

Pınar Tevetoğlu kimdir?

Tarkan kızının fotoğrafını paylaştı

Tarkan, sosyal medya hesabından kızı ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Paylaşımına, “Geçen günlerden…Hastane çıkışımızdan…:) Biraz geç bir tbt oldu ama” notunu ekledi. Tarkan’ın kızı ile birlikte paylaştığı ilk fotoğrafına sadece 20 dakikada 120 binden fazla beğeni geldi.

Tarkan kimdir?

İşte Tarkan’ın kızı Liya ile birlikte fotoğrafı

Tarkan’ın kızının ilk fotoğrafı doğumdan hemen sonraydı

Tarkan, kızının ilk fotoğrafını doğumdan sonra paylaşmış ve baba olduğunu müjdelemişti. Tarkan’ın paylaşımına ünlü isimlerden tebrik yorumları yağmıştı. İşte o ünlülerden bazıları ve yorumları şu şekilde:

Ata Demirer: Hoş geldi sefa geldi Allah analı babalı büyütsün kardeşim.

Mazhar Alanson: Vay vay vay Tarkan baba Allah analı babalı büyütsün.

Nazan Öncel: Hoşgeldin bebek, sefalar getirdin. Uyusun da büyüsün, iyi insan olsun.

Cüneyt Özdemir: Tebrikler.

Sibel Can:Prenses Liya hoşgelmiş Allah nazardan korusun meleğimizi. Çok mutluyum canım benim tebrik ediyorum güzel anneyi dünyanın en yakışıklı babasını.

Demet Akbağ: Sağlıkla büyüsün, mutluluğunuz daim oldun, Tarkan’ım.

Kenan Doğulu: Canım Tarkan’ım sağlıkla, mutlulukla, huzur dolu bir ömür diliyorum. Gözümüz aydın. Hoşgelmiş Liya bebek. Pınar’ı ve seni kocaman öpüyorum ve tebrik ediyorum.

Taha Özer: Dinazor tavşan.

Tarkan’dan babalık müjdesi

Megastar Tarkan, baba olacağını sosyal medya hesabından paylaştığı video ile duyurmuştu. Tarkan, videoda “Bir süredir yazılıp çiziliyor, konuyla ilgili konuşuluyor. Bize de her gün soruyorlar; ‘Doğru mu, değil mi?’ ‘Değil’ desek de inanmıyorlar, ‘Yok öyle bir şey’ desek de inanmıyorlar. Demek ki hissediyorlar. Belki de haklılar. Evet, doğru, baba oluyorum. Doğru. Çok mutluyum. Paylaşmak istedim sizlerle de.” diye konuşmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler