Ana SayfaÜnlülerAralarına kara kedi mi girdi? Demet Özdemir ile Seçkin Özdemir Neden kavga...

İlgili Postlar

Aralarına kara kedi mi girdi? Demet Özdemir ile Seçkin Özdemir Neden kavga ettiler?

Ünlü oyuncular Demet Seçkin Özdemir çiftinin aşırı mutluluk içeren aşk pozlarını sosyal medyada görenler, onların gerçekten kavgalarını ettiğine inanmakta güçlük çekiyor. Peki Demet Özdemir ile Seçkin Özdemir neden kavga etti?

Takvim gazetesinin iddiası sosyal medya takipçilerini pek memnun edecek cinsten değil, ünlü Özdemir çiftinin kavga ettiği bilgileri magazin haberleri dünyasında şaşkınlıkla karşılandı. Shakira konserine birlikte giden çiftin her hallerinden çok mutlu oldukları belli olan Demet-Seçkin Özdemir çifti aynı zamanda sosyal medyada paylaştıkları tutku dolu aşk pozlarıyla da fırtına yaratmayı başarmıştı.

Son dakika: Demet Özdemir ve Seçkin Özdemir aşkı ilk kez görüntülendi!

Demet Özdemir ile Seçkin Özdemir neden kavga etti?

Ancak gazetede yer alan iddiaya göre mutluluk pozlarıyla takipçilerini mest eden ünlü çift ilk kavgasını da yaptı. Özdemir çiftinin ilk kavgasının sebebi ise şaşkınlık yaratacak cinsten. Demet Özdemir ve Seçkin Özdemir çiftinin ilk kavgasının sebebi ellerinden düşürmedikleri cep telefonu nedeniyle yaşandı.

Seçkin Özdemir Kimdir?

Takvim Gazetesi’nde yer alan habere göre genç aşıklar Demet Özdemir ve Seçkin Özdemir’in ilişkisinde cep telefonu krizi sekte vurdu. 3 aydır birlikte olan mutluluk pozlarına alışkın olduğumuz çiftin arası iddiaya göre geçtiğimiz günlerde bozuldu. Nedeni ise güzel oyuncu Demet Özdemir’in sık sık sevgilisinin cep telefonunu karıştırmasıydı.

Demet Özdemir kimdir?

İddiaya göre Demet Özdemir, Seçkin Özdemir’in telefonunu karıştırmaya başlayınca sevgilisinden uyarı aldı. Aldığı ciddi uyarıya rağmen 24 yaşındaki güzel oyuncu, merakına yenik düştü ve sevgilisinin telefonunu tekrar karıştırdı. Bu gelişme üzerine Seçkin Özdemir’in aşkına sert bir çıkış yaptığı ve aralarının limoni olduğu öğrenildi. Yakışıklı oyuncu, bu gelişmenin ardından daha sonra Brezilya-Sırbistan maçını izlemek için Rusya’ya Moskova’ya  gitti. Demet Özdemir, Brezilya-Sırbistan maçını izlemek için Moskova’ya giden Seçkin Özdemir’i Rusya’da bulunduğu iki gün boyunca rahat bırakmamayı tercih etti. Brezilya-Sırbistan maçını izlemek için Moskova’ya giden sevgilisini sürekli arayıp kontrol altında tutan güzel oyuncu Demet Özdemir, İstanbul’a dönüş yaptığında aşkı Seçkin Özdemir tartıştı. Kısa süreli bir dargınlık yaşayan ikiliyi yakın dostları araya girerek barıştırdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler