Ana SayfaÜnlülerSıla uzlaşmaya yanaşmadı

İlgili Postlar

Sıla uzlaşmaya yanaşmadı

“Ben Sıla’nın menajeriyim” diyerek Damalis Bar’ın işletmecisi Orhan Yılmaz’dan 25 bin lira aldığı ve aynı zamanda tehdit ettiği iddiasıyla yargı önüne çıkan Ali Şenol’a, Şikayeti üzerine “dolandırıcılık” suçundan ikinci dava açıldığı ve Sıla Davacı oldu. Adını kullanmak suretiyle haksız kazanç sağlanması ve Sıla’nın toplumdaki güvenilirliğinin zedelendiğini iddia eden Sıla Gençoğlu, uzlaşmaya yanaşmadı.

Ahmet Kural ve Sıla yeniden birlikte mi?

İddiaya edilene göre Sıla Gençoğlu’nun menajeri olduğunu söyleyer “Damalis Bar” isimli eğlence merkezinin işletmecisi Orhan Yılmaz’dan 25 bin lira alan Ali Şenol, Orhan Yılmaz’a aldığı bu para karşılığında Sıla Gençoğlu’nun 17-18-19 Temmuz 2015 tarihleri arasında işletmecisi olduğu eğlence mekanında sahneye çıkacağını söyledi.

Hürriyet’te yer alan haberine göre; Sıla Gençoğlu söz konusu tarihlerde sahneye çıkmayınca Ali Şenol ile mekanın işletmecisi Orhan Yılmaz tartıştı. Ali Şenol Orhan Yılmaz’ı “Para mara vermiyorum, alamazsınız da, ben örgütten yattım çıktım” diyerek tehdit etti. Bunun üzerine Orhan Yılmaz’ın şikayette bulundu ve İstanbul 35. Asliye Ceza Mahkemesi’ne Ali Şenol hakkında “tehdit” suçundan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Sıla Kimdir?

Sıla Dolandırıcılık Suçundan Davacı Oldu

Ali Şenol’un İstanbul 35. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki yargılaması devam ederken, bu defa şarkıcı Sıla Gençoğlu “dolandırıcılık” suçundan şikayette bulundu. Sıla’nın avukatı Rezan Epözdemir şikayet için hazırladığı dilekçesinde “Şühpeli Ali Şenol müvekkilimin adını kullanarak haksız kazanç elde etmiştir. Müvekkilimin toplumdaki güvenilirliği zedelenmiştir. Müvekkilim ile şüpheli arasında hiçbir hukuki bağ yoktur. Müvekkilim şüpheli Ali Şenol’u tanımamaktadır” ifadelerine yer verdi. Ali Şenol hakkında “dolandırıcılık” suçundan 5 yıla kadar hapis istemiyle ikinci kez dava açıldı.

Sıla’ya özel istek: Karım sizi öpsün!

Savcılık verdiği ifadede iddiaların kabul etmeyen ve asılsız olduğunu öne süren şüpheli Ali Şenol, “Ben Ada Organizasyon şirketinin sahibiyim. Firmam Sibel Can, Nilüfer, MFÖ, Kardeş Türküler, Duman vb. gibi ünlü sanatçıların konser, tiyatro, festival vb. organizasyonlarını yapar. Sıla’nın da 2015’te Didim Konseri’nde ben organizasyonlarını yapmıştım. Ancak ben kimseden Sıla’nın menajeri olduğumu söyleyerek para almadım” dedi.

Şikayet sebebiyle suç iddiası olduğu için dosya uzlaştırma bürosuna gönderildi. Ancak uzlaşma bürosunda şikayetinden vazgeçmeyen Sıla davacı oldu. İstanbul 47. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen ikinci davanın duruşmasına Sıla ve şüpheli Ali Şenol katılmadı. Sıla Gençoğlu’nun avukatı Rezan Epözdemir, “Müvekkilimiz yurtdışında olduğu için bu celse hazır edemedik. Kendisini önümüzdeki celse hazır edeceğiz. Tanıkları dinletmeye de hazırız. Uzlaşmak istemiyoruz” dedi. Mahkeme de davayı erteledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler