Ana SayfaKültür ve SanatMüzikAtiye'nin yeni şarkısı 'Hisset' bugün müzikseverlerle buluşuyor! Saat kaçta, nerede yayınlanacak?

İlgili Postlar

Atiye’nin yeni şarkısı ‘Hisset’ bugün müzikseverlerle buluşuyor! Saat kaçta, nerede yayınlanacak?

Atiye’nin yeni şarkısı ‘Hisset’ bugün müzikseverlerle buluşuyor! Klip, saat kaçta, nerede yayınlanacak? Ünlü şarkıcı Atiye, yeni teklisi için saat sayıyor. Bugün dinleyicisinin huzuruna çıkacak olan Atiye, yeni şarkısı ‘Hisset’ ile sevenlerinin karşısına olacak. ‘Hisset’ saat kaçta ve nerede yayınlanacak? Detaylar haberimizde…

Şarkıcı Atiye ölümden döndü!

Atiye yeni şarkısı ile fırtınalar estirmeye geliyor

Uzun zamandır yurt dışında ardı ardına İngilizce şarkılar çıkarak ünlü şarkıcı Atiye, şimdi de Türkiye’de fırtınalar estirecek. Atiye, uzun zaman sonra yeni şarkısı ‘Hisset’ ile sevenlerinin karşısına çıkacak.

Atiye kimdir?

Atiye’den yeni şarkı ‘Hisset’

Şarkıcı Atiye’nin Mikslarj Müzik etiketi ile çıkacak olan ‘Hisset’ şarkısının sözleri Atiye ve Berin Koç’a, müziği Atiye’ye, aranjesi İskender Paydaş’a ait. Şarkının klibini ise Gülşen Aybaba çekti.

Atiye’nin yeni şarkısı ‘Hisset’ saat kaçta nerede yayınlanacak?

Ünlü şarkıcı Atiye’nin ‘Hisset’ isimli yeni şarkısı bugün tüm dijital platformlarda yayınlanarak müzikseverlerin beğenisine sunulacak. Şarkının video klibi ise, Atiye’nin YouTube kanalında saat 12:00’de yayınlanacak. Atiye’nin hayranları, merakla yeni şarkısının çıkmasını bekliyorlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler