Ana SayfaÜnlülerTarkan' ın Takdire Şayan Hareketi...

İlgili Postlar

Tarkan’ ın Takdire Şayan Hareketi…

Yine Tarkan’ dan Takdire Şayan Bir Hareket Geldi. Ünlü sanatçı Tarkan, özellikle pandemi dönemi boyunca yaptığı yardımlarıyla değim yerindeyse ayakta alkışlandı. Şimdide Ses sanatçısı Onur Akay, sanatçı Tarkan’ın son yardımını servet değerinde yaptığı bir gizli yardım olduğunu ifade ederek “örnek olması” açısından açıkladı. İşte Detaylar…

Tarkan Kızıyla Yeni Fotoğraf Paylaştı

Tarkan’ ın Takdire Şayan Hareketi…

Genel olarak magazin dünyasındaki ünlüler hakkında verdiği kötü haberlerle tanınan Ses sanatçısı Onur Akay, bu sefer gurur duyulacak bir haberi paylaştı. Onur Akay; “MSG üyesi olan Tarkan, 2020 yılında payına düşen telif gelirlerini almayıp, pandemi sürecinde işsiz kalan müzisyenlere dağıtılmasını ve MSG’den bu yardımın gizli tutulmasını istemişti. Müzisyenlere 100 bin TL’ye yakın yardım yapıldı” açıklamasını yaptı.

Tarkan’ın Kızı İle Olan Fotoğrafına Beğeni Yağdı…

” 500 bin TL Ayırdı Helal Olsun..”

Sanatçı Onur Akay, kendi internet sayfasındaki yazısında, “Tarkan şimdi de yangın bölgelerine gizli bir yardım yaptı ve 500 bin TL ayırdığını öğrendim. Bu gizli yardımları da örnek olsun diye açıkladım. Helal olsun Tarkan’a” ifadelerini kullandı.

Tarkan kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler