Ana SayfaÜnlülerTarkan'ın Kızı İle Olan Fotoğrafına Beğeni Yağdı...

İlgili Postlar

Tarkan’ın Kızı İle Olan Fotoğrafına Beğeni Yağdı…

Korona virüs salgınıın sonrasında pandemi dönemi boyunca hayatını doğup büyüdüğü Almanya’da geçiren megastar Tarkan, kızı Liya’yla verdiği bir pozunu takipçileri için yayımladı. “Baba kız kitap okuduk bugün” notuyla paylaştığı bu pozları ünlü şarkıcı binlerce yorum ve beğeni aldı…

Tarkan Yıldız Tilbe ‘nin Teklifini Reddetti

Tarkan’ın Kızı İle Olan Fotoğrafına Beğeni Yağdı…

Tarkan uzunca bir süredir eşi Pınar Tevetoğlu ile kızı Lila’yla beraber çocukluğunun geçtiği Almanya’da yaşıyor. Covid 19 un ardından bütün yeni projelerini ertelemek zorunda kalan ünlü şarkıcı ailesi ve yakın dostlarıyla beraber bol bol vakit geçiriyor.

Tarkan’dan Kadınlar Günü Mesajı

“Baba Kız Kitap Okuduk Bugün”

Megastar Tarkan, en çok kullandığı sosyal medya hesabı olan Instagram’dan kızı Liya’yla verdiği bir pozunu paylaştı. Pozlarının hemen altına “Baba kız kitap okuduk bugün” mesajını yazan Tarkan, geçen Şubat’ da yaşama gözlerini kapayan yazar Doğan Cüceloğlu’nun da sıkı bir hayranı olduğunu da belirtti…

Doğan Cüceloğlu ‘nun Otopsi Raporu Belli Oldu!

İşte Tarkan’ın Beğeni Yağan O Paylaşımı;

Tarkan'ın Beğeni Yağan O Paylaşımı
Tarkan’ın Beğeni Yağan O Paylaşımı

“Baba kız kitap okuduk bugün Çok keyifliydi, çok tatlıydı. Ben kitap okumaya başladığımda Liya’da hemen bir kitap alıp yanıma geliyor. Birlikte okuyoruz. Ailece de yapıyoruz bunu hep. Çocuklara okuma alışkanlığını erken yaşlarda aşılamak lazım.
En iyi yöntem de onun bizim okuduğumuzu görmesi oluyor. Örnek alıyor, taklit ediyor….

…..Bu arada sıkı bir Doğan Cüceloğlu hayranıyım. Nurlar içinde yatsın. Ne kıymetli bir insandı, ne özel bir ruhtu. Öğretileriye hep ışık tutacak yolumuza ve kalbimizde yaşamaya devam edecek.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler