Ana SayfaÜnlülerTarkan Yıldız Tilbe 'nin Teklifini Reddetti

İlgili Postlar

Tarkan Yıldız Tilbe ‘nin Teklifini Reddetti

Yıldız Tilbe, pandemi nedeniyle zor günler geçiren müzik sektörü için sosyal medyada düzenlenen bir akıma katıldı. Tarkan’ın ‘Kış Güneşi’ şarkısını seslendiren Tilbe, “Tarkan’a pas atıyorum” dedi. Bunun üzerine Tarkan’dan beklemediği bir yanıt aldı. Sonrasında ise Gülşen’e pas atan Tilbe Gülşen’den de henüz bir yanıt alamadı. Detaylar haberimizin devamında…

Yıldız Tilbe kimdir?

Tarkan “Anlamadım” Dedi

Pandemi nedeniyle profesyonel ve amatör binlerce müzisyen çok olumsuz etkilendi. Seslerini duyurmak isteyen sanatçılar, #HepimizİçinSesVerTürkiye etiketiyle sosyal medyada bir akım başlattı ve ilk çağrısını Murat Kekilli’ye yaptı.

Kekilli ise bu çağrıya, Yıldız Tilbe’nin ‘Delikanlım’ şarkısıyla Yıldız Tilbe’ye pas attı. Ardından da Tarkan’ın ‘Kış Güneşi’ şarkısını söyleyen Tilbe, Twitter hesabından meslektaşı Tarkan’a seslendi. Tilbe, “Tarkan topu sana attım, sen de kime istiyorsan ona at. Bir tane de Orhan Gencebay şarkısı atmak isterdim ama tek top hakkım var galiba…” diye konuştu.

Yapılan kampanyadan habersiz olan Tarkan Tilbe’nin çağrısını şu sözlerle reddetti. Tarkan, “Yıldız’ım sen benim kıymetlimsin, seni çok severim ve geri çevirmek hiç istemem ama bu challenge’ın nasıl bir amaca hizmet edeceğini pek anlamadım doğrusu ve bir parçası olmak da gelmedi içimden ne yalan söyleyeyim. O yüzden sen en iyisi topu benden geri al, bir başkasına atıver” dedi.

https://twitter.com/tarkan/status/1388873736896516099?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1388873736896516099%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.haberturk.com%2Ftarkan-yildiz-tilbe-ye-pas-vermedi-magazin-haberleri-3059154-magazin

Tarkan’a “Teşekkür ederim” diyerek cevap veren Tilbe, ardından topu şarkıcı Gülşen’e attı. Yıldız Tilbe, bu kez, “Gülşen sana müzisyenler için bir challenge yolluyorum, ne istiyorsan yap” ifadelerini kullandı. Gülşen’in bu çağrıya ne yanıt vereceği ise merak konusu oldu.

Yıldız Tilbe Hakan Altun’a Yazdığı Yorumu Neden Sildi…

Görücü Usulü Evlenmek En Güzeli

Yıldız Tilbe geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir programda evlilik hakkında şu yorumu yapmıştı; “Kadınların kendi düşüncesiyle seçtiği erkek genelde doğru olmuyor. Görücü usulü evlenmek en güzeli” ifadelerini kullandı. Yıldız Tilbe, program esnasında aşkın tanımını ise şöyle yaptı: “Aşk, ‘o mutlu olsun’ diye ondan vazgeçebilme gücüdür. Ama kimse öyle değil ki… Bir insanla bakışıyorsun sonra kendini, senin sahibin sanıyor. Bir kere birlikte oluyorsun, tamamen ona aitsin sanıyor. Oysa öyle bir şey yok ki… Sevmek, vazgeçebilmektir. Sevmek, asmak, kesmek, vurmak, kırmak değildir. Seksin adını, aşk koydular. Oysa seks, aşk değil ki hayvani bir şeydir. Ama sevmek rahmani bir şeydir. “Yıldız Tilbe’nin kadınlar hakkında söyledikleri hemcinslerini sinirlendirdi. Görücü usulünü destekleyen şarkıcı, kadın takipçilerinden tepki yağdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler