Ana SayfaDedikoduSüper Model Kendall Jenner'a Tazminat Davası Şoku!

İlgili Postlar

Süper Model Kendall Jenner’a Tazminat Davası Şoku!

Kardashian ve Jenner Ailesinin Üyelerinden Birisi Olan Kendall Jenner’ın Başı Büyük Belada!

Keeping Up with The Kardashians adlı reality şov ile ünlü olan ve ardından muhteşem şöhreti yakalayarak birçok marka ile çalışma fırsatı bulan 25 yaşındaki süper modele iki yıl önce yaptığı bir sözleşme yüzünden dava açıldı.

Süper Modele Dava Açıldı!

İtalyan moda markası  Liu Jo ile yaptığı sözleşmeyen uymayan ve fotoğraf çekimine gitmeyen Kendall Jenner’a tam tamına 1,8 milyon dolar (yaklaşık olarak 15 milyon TL) tazminat istiyor. Süper modele dava açıldı haberi tüm sevenlerini şoka uğrattı

Kendall Jenner içini döktü - Bursa Hakimiyet

Tam Tamına 1,8 Milyon Dolar!

Independent’den Reuters’a aktarılan habere göre, şikayet dilekçesi Newyork’a bağlı olan Manhanntan’da Abd Bölge Mahkemesine sunulduğu bildirildi. Adına dava açılan süper modeli nasıl bir sürecin beklediği hakkında kesin bir bilgi yok.

Süper Modele Ulaşılamıyor!

Liu Jo yetkilileri ilk çekimin gerçekleştiğini daha sonra pandemi nedeniyle ikinci çekimin ertelendiğini ve sonraki süreçte ünlü mankene ulaşamadıklarını ayrıca ilk çekim ücreti olarak 1,35 milyon dolar (yaklaşık olarak 10 milyon TL) ödendiğini ve ikinci çekim için gerekli planlamaların yapılamadığını ve süper modele ulaşılmadığını belirtti.

Kendall Jenner: Drogen-Geständnis!

Yapılan Ödemeyi Geri Alamadılar!

Liu Jo adlı şirket şikayet dilekçesinde mankenin 1,3 milyon dolarlık ödemeyi geri iade etmemesini gerekçe olarak sundu. Ünlü manken ile hala iletişime geçemeyen şirket olayı dava süreci ile çözeceğini bildirdi.

Kendall Jenner in 10 of her most beautiful Instagram pictures in 2019 | Vogue Paris

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler