Ana SayfaDünyaTarantino Kill Bill 3'ü Müjdeledi!

İlgili Postlar

Tarantino Kill Bill 3’ü Müjdeledi!

ABD’li usta yönetmen  Quentin Tarantino bugüne kadar birçok başarılı filme imza attı. Çektiği filmlere kendi imzasını atan dünyaca ünlü yönetmenin en çok sevilen filmlerinden biri de ilki 2003 senesinde çekilen Kill Bill olmuştu. İkinci filmle son bulduğu düşünülen film için Tarantiono Kill Bill 3’ü müjdeledi!

Filmlerine Kendi İmzasını Atıyor

Hollywood’un en ilgi çekici yönetmenlerinden biri olan Quentin Tarantino Amerika’nın en enteresan yönetmenlerinden biri. Genellikle aksiyon sahnesiyle dolu filmlere imza aran Tarantino’nun kendine has bir çekim yöntemi var. Filmlerde daha önceki filmlerine sıklıkla gönderme yapan ve sosyal sorunlara ince bir dille dokunan yönetmen filmlerinde alışık olunmayan çekim açılarıyla izleyicilerde derin bir iz bırakıyor.

Time Dergisi, 2019 Yılının En İyi 10 Film’ini Açıkladı!

Bir Zamanlar Hollywood’da

Dünyanın en başarılı yönetmenlerinden olan Tarantio’nun bu sene senaryosunu ve yönetmenliğini üstlendiği “Bir Zamanlar Hollywood’da” filmi dünya çapında ses getirdi. Amerika’da gişe rekorları kıran filmin başrollerinde Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Margot Robbie gibi başarılı isimler yer alıyor.

Tarantino Kill Bill 3’ü Müjdeledi!

2003’e damgasını vuran aşrolünü Umma Thurman’ın oynadığı “Kill Bill” günümüzde Tarantino’nun en sevilen filmlerinden biri. Hollywood Altın Küreler Ödül’lerinde “Bir Zamanlar Hollywood’da” filmi ile “Komedi ve Müzikal alanında En İyi Film ve En İyi Yönetmen” ödülüne aday olarak gösterilen Tarantino, ödül töreninde Kill Bill 3’ün geleceğinin müjdesini verirken bunun bir veda filmi olacağını açıklayarak sevenlerini büyük bir üzüntüye uğrattı. Kill Bill 3 ile birlikte yönetmenliği bırakacağını açıklayan Tarantino hatırlarsanız son filmini çekmeden önce bir kitap yazmak, tiyatro oyunu sergilemek ve bir dizi çekmek istediğini açıklamıştı. Kill Bill 3’ün şuanda masada olduğunu ancak tamamlanmasına daha 3 sene olduğunu açıklayan ünlü yönetmen hayali olan bu projeler hakkında bir açıklama yapmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler