Ana SayfaKültür ve SanatÇiğdem Tunç Tiyatrosu'nun Galasına Birçok Ünlü İsim Katıldı

İlgili Postlar

Çiğdem Tunç Tiyatrosu’nun Galasına Birçok Ünlü İsim Katıldı

Dün galası yapılan 3+1 Zombi’li oyunu Zübeyde Ana Kültür Merkezi’nde kapılarını seyircilerine açtı. Seyircileri sürprizlerle önce korku yaşatan ardından kahkaha tufanına boğan oyun çok sevildi. Çiğdem Tunç Tiyatrosu’nun galasına birçok ünlü isim katıldı. İşte gala gecesi ve oyun hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar;

Çiğdem Tunç Tiyatrosu’nun Yeni Oyunu

Bu sene dödüncü yılına giren Çiğdem Tunç Tiyatrosu seneye muhteşem bir oyunla giriş yaptı. Eray Yasin Işık’ın kaleme aldığı 3+1 Zombili oyunu ile seyirciye keyifli anlar yaşatan oyunun kadrosunda Çiğdem Tunç, Levent Sülün Özkan, Ayalp, Sema Aras, Deniz Salman, Deniz Değirmenci, Alper Çorumluoğlu, Soykan Kişioğlu, Ezgi Küçük, Balca Aydoğdu- Savaş Özkartal yer alıyor.

Seyircilere Büyük Sürpriz

Oyun sırasında aniden salona giren polisler seyircilerde kısa süreli bir paniğe neden oldu. Ancak sonrasında olayın oyunun bir parçası olduğunun ortaya çıkmasıyla sahneyi bir kahkaha tufanı sardı. Oyunun sonunda Yavuz Seçkin‘inde Donald Trump taklidi yapması eğlenceye eğlence kattı. Çiğdem Kılıç Tiyatrosu bu sene 3+1 Zombili’nin yanı sıra Binbir Gece Masalları,  Palyaço Puki ve Yaramaz Cimcime oyunlarıyla sahnede olmaya devam ederek turneyle Türkiye’nin her yerini gezecek.

Yavuz Seçkin Kimdir?

Çiğdem Tunç Tiyatrosu’nun Galasına Birçok Ünlü İsim Katıldı

Bu sene gala gecesine özel olarak bir projeye imza atan Çiğdem Tunç‘un sahibi olduğu Çiğdem Tunç Tiyatrosu kendilerinin ve galaya gelen misafirlerin getirdikleri  hediyeleri bir Yılbaşı ağacının altında topladı ve oyun sonunda bu hediyelerin ihtiyaç sahibi çocuklara ulaşması için gerekli makamlara ileteceklerini açıkladılar. Gala gecesine G  Aydan Şener, Esin Yağmurdereli, Süheyl Uygur, Burçin Orhan, Açelya Elmas, Şebnem Scheaffer, Murat Parasayar, Burçin Parasayar, Tanju Babacan, Fransua Garo, Bora Gençer, Nida Şan, Neşe Aksoy, Devlet Devrim, Nermin Denizci, Anto Toros, Nesli Özsoy, Levent Çekiç, Yasin Işık, Berna Sülün, Ayhan Işık, Uğur Özbağı ve Mahmut Görgen katıldı.

Çiğdem Tunç Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler