Ana SayfaKültür ve SanatÜnlü Sanatçıların Yılbaşı Kazançları Dudak Uçuklattı!

İlgili Postlar

Ünlü Sanatçıların Yılbaşı Kazançları Dudak Uçuklattı!

Yılbaşına sayılı günler kaldı. Yılbaşı kimisi için tatil, kimisi içinse eğlence anlamına gelse de bir çok şarkıcı için bir iş günü olmaya devam ediyor. Aylar öncesinden sanatçılarla yapılan anlaşmalarla konserleri netleştiren mekanlar misafirlerine eğlenceyi doruklarda yaşatmayı amaçlarken ünlülerin kazançları ortaya çıktı. Ünlü sanatçıların Yılbaşı kazançları dudak uçuklattı. İşte o rakamlar;

En Yüksek Ücret Megastar’ın

Yaz konserlerine geç başlayan Tarkan bu sene Yılbaşında sahne alacak sanatçılar arasında yer alıyor. Yakında büyük bir turneye çıkmak için hazırlanan Megastar Yılbaşı’nın en çok kazanan ismi olarak rekor kırdı. 31 Aralık tarihinde Kıbrıs’ta konser verecek olan Tarkan tam olarak 2 Milyon TL kazanacak! Konserine sayılı günler kalan ünlü sanatçının sahne şovları için provalara çoktan başladığı söyleniyor.

Demet Akalın Bu Sene Konser Vermeyecek Mi?

Listeye devam etmeden önce bu sene konser takvimi belli olan isimler arasında Demet Akalın‘ın yer almaması hepimizi oldukça şaşırttı. Her sene yeni yılı sahnede sevenleriyle birlikte kutlayan ve konserinden kazandıklarıyla dudak uçuklatan Demet Akalın’ın bu sene Yılbaşı’nda sahne alıp almayacağı henüz bilinmiyor.

Demet Akalın Kimdir?

Ünlü Sanatçıların Yılbaşı Kazançları Dudak Uçuklattı!

Yılbaşı’nda konser veren ünlüler kazançlarıyla herkesi şaşkına getirdi. 2020 senesine büyük bir kazançla başlayacak olan isimler arasında ikinci sırasıyla Hadise geliyor. Ünlü sanatçı Kıbrıs’ta vereceği konserden 800 Bin TL kazanacak. Üçüncü sırada ise bir süredir sahnelerden uzak olan Ebru Gündeş var. Gündeş Kıbrıs’ta vereceği konserden 600 Bin TL kazanacak. Dördüncü sırada ise Sapanca’da sahne alacak Bülent Ersoy var. Ersoy sahnesinden 500 Bin TL kazanacak. Ancak dördüncülüğü 500 Bin TL kazançla Sibel Can ve Türkiye’nin en çok sevilen sanatçılarından biri olan Yıldız Tilbe‘de Diva’yla paylaşıyor. Oğluyla Londra’ya yerleşmesiyle gündeme gelen Gülşen ise listemizin beşinci sırasında. Kıbrıs’ta sahne alacak isimler arasında olan Gülşen’in konser ücreti ise 450 Bin TL. Ve son sırada ise albümüyle büyük bir olay haline gelen Ivana Sert var. Yılbaşı’nda sahne olacak olan Ivana Sert‘in konser tarifesi ise 150 Bin TL.

Yıldız Tilbe Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler