Ana SayfaÜnlülerTamer Karadağlı'nın Yeni Nesil Yapımlara Göndermesi!

İlgili Postlar

Tamer Karadağlı’nın Yeni Nesil Yapımlara Göndermesi!

“Çocuklar Duymasın” dizisi ile bir fenomen haline gelen başarılı oyuncu Tamer Karadağlı geçtiğimiz gün bir programa katıldı. Katıldığı programda kendisi hakkında soruları samimiyetle yanıtlayan ünlü oyuncu, bir oyuncunun sahip olması gerekenlere de değinen Tamer Karadağlı’nın yeni nesil yapımlara göndermesi gündeme damgasını vurdu. İşte Tamer Karadağlının o açıklamaları;

Hem Ekranda Hem Tiyatroda Başarılı

Ekranların sevilen isimlerinden olan Tamer Karadağlı, tiyatro sahnelerinin de sevilen oyuncuları arasında yer alıyor. Canlandırdığı karakterle bütün olmayı başararak izleyenlere karakterin duygusunu geçiren Karadağlı, aynı zamanda başarılı bir seslendirme sanatçısıdır.

Tamer Karadağlı’dan güldüren çıkış: Haluk Bilginer’in ödülünün ekmeğini ben yiyeceğim

“Bu Rol Bana Yapıştı Demek Şımarıklık”

“Çocuklar Duymasın” dizisindeki “Haluk” karakteri ile ilgi sorulan soruları da yanıtlayan Tamer Karadağlı dizilerde canlandırılan karakterlerin seyirciye inandırıcı gelmediği sürece diziyi sevdirmenin imkansız olduğuna değinerek sinemada işlerin daha farklı olduğunu “Bu rol bana yapıştı’ demeyi şımarıklık olarak görüyorum. Diziler tamamen reytinge bağlı, sanatsal hiçbir şey beklememeliyiz ama sinema başkadır, dizide sürekli sıradaki gelsin der.” sözleriyle açıkladı.

Tamer Karadağlı Kimdir?

Tamer Karadağlı’nın Yeni Nesil Yapımlara Göndermesi!

Hülya Koçyiğit‘in sunduğu “Film Gibi Hayatlar” programına katılan Tamer Karadağlı’nın “Önemli olan hayal kurmak ve gerçekleştirmek. Yakışıklısın, güzelsin diye oyuncu olunmamalı, baktığımızda bir filmde, bir dizide oynayan kendini oyuncu, bir filmde seslendirme yapan kendini seslendirme sanatçısı olarak görüyor. Bu da beyin ameliyatı izleyip ‘Ben yaparım’ demeye benziyor” sözleri dönemimiz popüler kültür başrolleri ve yapımlarına bir gönderme olarak değerlendirildi.

Hülya Koçyiğit Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler