Ana SayfaKültür ve SanatMüzikŞanışer'e Ustadan Tam Destek!

İlgili Postlar

Şanışer’e Ustadan Tam Destek!

Rap müziğin yükselen isimlerinden olan Şanışer’ ustadan tam destek geldi. “Kara Geceler ” parçası için Türkçe müziğin usta isimlerinden Sezen Aksu ile ortak bir parçaya imza atan Şanırşer son dönemlerde adından büyük bir övgüyle söz ettiriyor. İşte Şanışer ve Sezen Aksu’nun yeni parçası hakkında merak ettiğiniz her şey…

Rap Müziğin Parlayan Yıldızı

Senelerdir Rap müzik yapan ve geçtiğimiz dönemlerde yayınladığı “Susamam” parçasıyla büyük bir çıkış yakalayan Şanışer sadece rapseverlerin değil tüm müzikseverlerin ilgisini çekmeyi başardı. Her kesimden, her yaş gurubuna hitap ederek büyük bir başarı yakalayan Şanışer’in yeni projesi yoğun ilgiyle karşılandı.

Rap Müziğin Güçlü Kalemlerinden Ortak Şarkı Sürprizi!

Trend Topic’lerde İkinci Sırada

2018 senesinde Şanışer’in internetten yayınladığı bir parçayı dinleyen Sezen Aksu‘nun Şanışer’le tanışması üzerine düet fikri ortaya çıkmış. Sözü ve müziği Şanışer’e ait olan parçanın hazırlıkları büyük bir titizlikle yapılmış. Şarkıyı en ince detaylarına kadar bir nakış gibi işlediklerini açıklayan Şanışer kapağının da orijinal olması için dünyaca ünlü çizgi roman ve illüstrasyon sanatçısı Kenan Yarar ile çalıştıklarını belirtti.  Dinleyici tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan şarkı şimdiden Trend Topic’lerde ikinci sıraya yerleşti.

Şanışer Kimdir?

Sezen Aksu Kimdir?

Şanışer’e Ustadan Tam Destek!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler