Ana SayfaDedikoduMakyajsız Haliyle Olay Yaratan Sertap Erener Açıklama Yaptı!

İlgili Postlar

Makyajsız Haliyle Olay Yaratan Sertap Erener Açıklama Yaptı!

Geçtiğimiz günlerde Havaalanında makyajsız bir halde objektiflere yakalanan ve makyajsız haliyle olay yaratan Sertap Erener açıklama yaptı. Ünlü sanatçının çekmeyin ricasına rağmen fotoğrafının yayınlanması üzerine sosyal medyadan da bir tartışma başlamıştı. Ve görünüşe göre bu tartışma artık son bulacağa benziyor. İşte Sertap Erener’in o açıklaması;

Gözlerden Olabildiğince Uzak

Bir süredir gündeme gelmeyen Sertap Erener, hayatını olabildiğince gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor. Hem günlük yaşamı, hem de özel hayatıyla gündemde olmak istemeyen başarılı sanatçı sadece yer aldığı projelerle ve başarısıyla adından söz ettirmeye çalışıyor.

Sertap Erener’den Sezen Aksu İtirafı

Makyajsız Yakalandı Sosyal Medya Yıkıldı

Yeni havaalanında kameralara yakalanan Sertap Erener’in makyajsız hali gündeme damgasını vurmuş ve çok konuşulmuştu. Fotoğraf çekilirken ünlü sanatçının çekmeyin ricasının dinlenmemesi üzerine sosyal medyada bu hareketin haklı olup olmadığı tartışması başladı. “Gel Konuşalım” programına da konu olan bu fotoğraf için halka açık bir alanda görüntülenenin basın özgürlüğü olduğuna değinilirken bu tip durumlar ünlülüğün dez avantajı olarak açıklandı.

Makyajsız Haliyle Olay Yaratan Sertap Erener Açıklama Yaptı!

Geçtiğimiz hafta makyajsız haliyle sosyal medyada bir tartışma konusu haline gelen Sertap Erener sosyal medya hesabından makyajsız halini paylaşarak binlerce beğeni aldı. Arından sessizliğini bozan ünlü sanatçı “Yorgun, uykusuz ve hasta olduğum, onlarca konserin ardından gece geç saatte indiğim Avrupa uçuşundan evime gitmek için arabaya binerken benden izin almadan, fotoğrafımın çekilmesine verdiğim tepki, her insanın vereceği bir tepkidir. Tepkimin makyajsız olmamla hiçbir alakası yoktur. Ayrıca beni tanıyanlar bilir; makyaj yapan, gündüz vakti albüm kapağı gibi dolan biri hiç olmadım. Ben daha çok nasıl göründüğümle değil, kim olduğumla ilgileniyorum. Hatta küçücük bir kız çocuğu iken sağlığımı kaybettiğim için bedenine bakmanın, sağlığın ne kadar önemli olduğunu da çok iyi biliyorum. İç güzellik dışarıdan daha değerli benim için.” açıklamasını yaparak tartışmalara son noktayı koydu.

Sertap Erener Kimdir?

Sertap Erener'in Makyajsız Hali
Sertap Erener’in Makyajsız Hali

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler