Ana SayfaDedikoduTamer Karadağlı'dan güldüren çıkış: Haluk Bilginer'in ödülünün ekmeğini ben yiyeceğim

İlgili Postlar

Tamer Karadağlı’dan güldüren çıkış: Haluk Bilginer’in ödülünün ekmeğini ben yiyeceğim

Senelerdir Çocuklar Duymasın dizisinde Haluk karakterini canlandıran Tamer Karadağlı önceki gün sunuculuk yaptığı ödül töreninde Haluk Bilginer’in Emmy ödülünü aldığı günden bu yana Bilginer ile karıştırıldığı için sürekli tebrik mesajları aldığını belirtti.

Haluk Bilginer kimdir ?

Çocuklar Duymasın adlı dizide 17 yıl karı-kocayı oynayan Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ önceki akşam bir ödül töreninde sunuculuk yaptı. Altuğ ile basın mensuplarının sorularını cevaplayan Karadağlı, kendisinin Haluk Bilginer ile karıştırıldığını ve bu sebepten dolayı günlerdir tebrik mesajları aldığını söyledi.

Pınar Altuğ kimdir ?

“Haluk Bilginer’in ödülünün ekmeğini ben yiyeceğim”

Posta gazetesinde yer alan habere göre: Gazetecilerle muhabbet eden Tamer Karadağlı, gecede Haluk Bilginer’in Puhu TV‘de yayınlanan Şahsiyet dizisindeki Agah Beyoğlu rolüyle Uluslararası Emmy Ödülleri’nde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazanmasıyla ilgili konuştu. Yıllarca Çocuklar Duymasın’da Haluk karakterini oynayan 52 yaşındaki oyuncu “Haluk Bilginer, Emmy Ödülü aldı, günlerdir ben tebrikleri kabul ediyorum. Tebrik mesajı yazıp altına benim resmimi koyuyorlar. Bu işin ekmeğini herhalde ben yiyeceğim” dedi.

Tamer Karadağlı kimdir ?

Emmy ödülüne layık görüldü

Bu sene  47’ncisi düzenlenen Uluslararası Emmy Ödülleri, New York’ta düzenlenen törenle sahiplerini kavuştu. En iyi erkek oyuncu dalında Türkiye, İngiltere, Almanya ve Brezilya’dan 4 isim aday gösterildi. Sanatçı Haluk Bilginer, 47. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde “En İyi Erkek Oyuncu” ödülüne layık görüldü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler