Ana SayfaÜnlülerTamer Karadağlı Kendisine Gönderme Yapan Çağlar Ertuğrul 'a Bomba Cevabı...

İlgili Postlar

Tamer Karadağlı Kendisine Gönderme Yapan Çağlar Ertuğrul ‘a Bomba Cevabı…

Televizyon ve müzik dünyasının nabzını tutan Türkiye´nin en uzun soluklu Altın Kelebek ödül töreninde en iyi erkek oyuncu ödülüne Çağlar Ertuğrul layık görüldü. Başarılı oyuncu ödülünü alırken, 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali Ödül Töreni’ nde damgasını vuran olayda oyuncu Tamer Karadağlı ‘nın Nihal Yalçın‘ a karşı tutunduğu tavırlara  gönderme yapmıştı. Usta oyuncu Tamer Karadağlı’ dan beklenen cevap geldi. İşte Detaylar…

Tamer Karadağlı’ nın Kendisinden 30 Yaş Küçük Sevgilisindeki Detay Dikkat Çekti… 

Tamer Karadağlı Kendisine Gönderme Yapan Çağlar Ertuğrul ‘a Bomba Cevabı…

Konuşması sırasında aniden arkasını dönerek kontrol eden Çağlar Ertuğrul, izleyiciyii şaşırtırken “Birisi mimik yapıyor sandım arkamda” deyince olanlar oldu.. Ünlü sunucu Cem Davran o anda “Bu o törenlerden değil, bak ne güzel kenarda duruyor” dedi.

Çağlar Ertuğrul’ a Sosyal Medya Tepkisi!…

Çağlar Ertuğrul’ un bu davranışının ardından sosyal medyada eleştiri oklarına hedef olurken pek çok kişi başarılı oyuncuyu  acımasızca sert bir dille eleştirdi.

Çağlar Ertuğrul’dan Şeyma Subaşı Hakkında Bomba Açıklamalar

Çağlar Ertuğrul’ dan Açıklama Yaptı…

Son yapılan eleştirilere daha fazla katlanamayan ödüllü oyuncu, sosyal medyadan bir paylaşım yaptı. Oyuncu, “Tamer Karadağlı’ yı çok sevdiğini, ona gönderme niyeti ile yapmadığını, amacının eğlenmek olduğunu” belirtti…

Tamer Karadağlı Cevapta Gecikmedi “Espri Yapmış Çocukcağız”

Öte yandan cevabı ne olacağı sabırsızlıkla beklenen diğer ünlü isim Tamer Karadağlı’ dan nihayet ilk açıklama yapıldı. Usta oyuncu sabah’ a yaptığı o açıklamada, “Espri yapmış çocukcağız. Ben çok büyütmüyorum. Bir alınganlık sözkonusu değil. Bizler onların meslek büyükleriyiz. Onlardan daha tecrübeli ağabeyleriyiz. En ufak bir davranışlarında onlara tepki gösteremeyiz. Genç kardeşlerimize karşı daha fazla toleranslı olmamız gerekiyor. Bir sorun görmüyorum.” dedi.

Tamer Karadağlı Kimdir?

Çağlar Ertuğrul Kimdir?

İşte Çağlar Ertuğrul’ un Tamer Karadağlı Göndermesi…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler