Ana SayfaÜnlülerTamer Karadağlı' nın Kendisinden 30 Yaş Küçük Sevgilisindeki Detay Dikkat Çekti... 

İlgili Postlar

Tamer Karadağlı’ nın Kendisinden 30 Yaş Küçük Sevgilisindeki Detay Dikkat Çekti… 

Magazin dünyasında özel hayatıyla en çok konuşulan ünlülerinden bir olan başarılı oyuncu Tamer Karadağlı‘ nın son sevgilisindeki detay tüm dikkatleri üzerine çekti. Kendisinden tam 30 yaş küçük olan Iraz Yıldız ile aşk yaşaması olay olan Tamer Karadağlı’ nın genç sevgilisinin özelliği neydi? İşte Detaylar…

Aynur Aydın’dan Tamer Karadağlı Göndermesi

Tamer Karadağlı’ nın Kendisinden 30 Yaş Küçük Sevgilisindeki Detay Dikkat Çekti… 

Televizyon dünyasının en popüler dizilerinden olan Çocuklar Duymasın’ da hayat verdiği ‘Haluk’ karakteriyle Türk halkının gönlünü fetheden başarılı oyuncu Tamer Karadağlı, yine gündem oldu. Sosyal medyada yaş farklarından dolayı tartışma yaratan ikili ile ilgili bir detay tüm dikkatleri üzerlerine çekti.

Sosyal Medya’ dan Takipleşiyorlar…

Tamer Karadağlı, 25 yaşınlarındaki genç piyanist sevgilisi Iraz Yıldız’ ın aşkları dolu dizgin devam ederken, ünlü oyuncunun sanatçı Arzu Balkan’ la olan evliliğinden olan Zeyno Karadağlı’ nın, babasının 25 yaşındaki sevgilisiyle, sosyal medyada takipleştikleri görüldü.

Zeyno Karadağlı Iraz Yıldız
Zeyno Karadağlı Iraz Yıldız

Bu önemli detayın ardından, yakışıklı oyuncunun 25 yaşında olan genç sevgilisi Iraz Yıldız’ ı, kızı Zeyno Karadağlı ile tanıştırdığı ileri sürüldü. Zeyno Karadağlı ve piyanist Iraz Yıldız arasında 10 yaş bulunuyor.

İstanbul Hacettepe Üniversitesi’ nde Müzik eğitimi gören Zeyno Karadağlı, aynen piyanist Iraz Yıldız gibi piyanoda çaldığı o anları, sosyal medya sayfasından takipçileri için paylaşıyor.

Zeyno Karadağlı
Zeyno Karadağlı
 Iraz Yıldız
Iraz Yıldız

Geçen haftalarda oyuncu Tamer Karadağlı, 25 yaşındaki sevgilisi için, ”25 yaşında biriyle beraber olmanın tartışılacak bir yanı yok. Sonuçta, 25 küçük bir yaş da değil, o yaşta insanlar büyük şirketlerde yöneticilik yapıyor. Bunun sorgulanacak bir şeyi yok, kimseyi de ilgilendirmez.” açıklamasını yapmıştı.

Tamer Karadağlı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler