Ana SayfaDedikoduÇağlar Ertuğrul'dan Şeyma Subaşı Hakkında Bomba Açıklamalar

İlgili Postlar

Çağlar Ertuğrul’dan Şeyma Subaşı Hakkında Bomba Açıklamalar

Çağlar Ertuğrul, Şeyma Subaşı’nın Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi’nin Subaşı için uçak kapatmasını ti’ye almıştı. Oyuncu, konu hakkında ilk kez açıklama yaptı. Çağlar Ertuğrul’dan Şeyma Subaşı hakkında bomba açıklamalar geldi. İşte o açıklamalar;

Sosyal Medya Hesaplarımı Kapattım

– Hesaplarımı kapattım. Belki açarım bir daha ama hiç özlemedim o dünyayı. Kendim için söylemiyorum, ünlü olsun olmasın insanlar birbirine çok acımasız ve gaddar davranıyor. Her zaman da negatif değil tabii. Çok yararlı sosyal dayanışma kampanyaları da o platformlardan yürütülüyor. Tekrar açtığımda, tarım ve doğa dostu enerji üretimi üzerine paylaşımlara ağırlık vermek isterim.

Çağlar Ertuğrul: Kadın Olsam Erkeklere Bakmam!

Çağlar Ertuğrul: Detaylar Bedava Değil

Buna rağmen, Çağlar Ertuğrul fazla göz önünde olmamayı tercih ediyor. Çok zaman ayırmadığı sosyal medya hesaplarında genellikle esprili paylaşımlar yapıyor. Örneğin, son olarak biber dolması tarifi paylaştı.

Bugün sizlere biber dolması yapmasını öğreteceğim” diyen ünlü oyuncu, malzemelerle ilgili hiçbir detay vermeden pişirme aşamasına geçti. Ama temizliğe hayli önem verdiğini de belli etti. Biber dolmasını bol yoğurtla yemeyi öneren Çağlar Ertuğrul’un takipçilerinden enteresan bir isteği de vardı.

Takipçilerinden bir BTC karşılığı kanalına abone olmalarını istemesi herkesi çok güldürdü. YouTuberlara taş atan Çağlar Ertuğrul, geçtiğimiz ay da Şeyma Subaşı’nı hedef almıştı. Biber dolması paylaşımı “Bakalım, sırada kim var?” dedirtti.

Çağlar Ertuğrul Kimdir?

Çağlar Ertuğrul’dan Şeyma Subaşı Hakkında Bomba Açıklamalar

‘Teşkilat’ dizisinin Serdar’ı Çağlar Ertuğrul, önceki gün sevgilisi Kayla Manukyan ile Bebek’te yürüyüş yaparken görüntülendi Çift, için bir ara ayrılık iddiaları gündeme gelmiş, oyuncu yalanlamıştı. Proje hakkında konuşan Ertuğrul, “Seyircinin desteği çok hoşumuza gidiyor. Diziye olan ilgi çok güzel. Çekimler için yarın Ankara’ya döneceğim” dedi.

Şeyma Subaşı’nın Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi’nin Subaşı için uçak kapatmasından sonra Çağlar Ertuğrul, “Katrilyarder Mısırlı sevgiliden rica etsek, sinema salonu kapatır mı? Yeni ‘Mortal Kombat’ı büyük perdede izlemek istiyorum” sözleriyle, Subaşı ve sevgilisini tiye almıştı. Gazetecilerin, “Sosyal medya hesabınızdan Şeyma Subaşı ve mısırlı sevgilisine yaptığınız gönderme gündem oldu. Bununla ilgili neler söyleyeceksiniz?” sorusuna Ertuğrul, “Ben ona gönderme yapmadım. Ben sadece Mortal Combat’ı izlemek istediğimiz belirttim” yanıtını verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler