Ana SayfaDedikoduFahriye Evcen'den Eğlenceli Paylaşım

İlgili Postlar

Fahriye Evcen’den Eğlenceli Paylaşım

Fahriye Evcen, evindeki yüzlerce kitapları toplarken kendisine eşlik eden oğlu Karan’ın pozlarını Instagram’dan paylaşarak, esprili mesajlar yazdı. İşte ünlü oyuncunun o paylaşımı;

Fahriye Evcen-Burak Özçivit çifti: Yorumlara bakmıyoruz

Oyuncu Burak Özçivit, önceki gün eşi Fahriye Evcen ile birlikte Nişantaşı’nda alışverişe çıktı. Boğaz havası aldıktan sonra soluğu Nişantaşı’nda alan ikili, mağaza mağaza gezip, alışveriş yaptı. Gazetecilerle ayak üstü sohbet eden Evcen, “Biz de evde ailece olmayı seviyoruz. Yeni yıla ailemizle girdik. Gerçi bu kez farklıydı, hep evde oluyoruz” dedi.

Oğlu Karan’ın yılbaşında evin neşesi olduğunu anlatan Fahriye Evcen, “Karan, geçen sene çok küçüktü. Hiçbir şey anlamamıştı. Bu yıl kuzeniyle çok oyun oynadı, evin neşesiydi” ifadelerini kullandı. Ekranlara dönmek istediğini belirten Evcen, “Netleştiğinde söylemek daha doğru. Dönmeyi düşünüyorum ama net bir şey yok. Çalışan anne nasıl olacak ben de bilmiyorum ama bakıp, göreceğiz. Bir şekilde o tempoya alışacağım” şeklinde konuştu.

Karan için kışlık giyecek alan Özçivit, “Marka takıntımız yok. Sadece kumaşın içeriğini önemsiyoruz” dedi. “Instagram paylaşımlarınıza gelen bazı kötü yorumlar sizi etkiliyor mu?” sorusuna yanıt veren Burak Özçivit, “Canımız nasıl istiyorsa onu paylaşıyoruz, yorumlara bakmıyoruz” açıklamasını yaptı.

Fahriye Evcen: Hadi Yaz Gelsin

Fahriye Evcen geçtiğimiz günlerde Karan’ın doğum gününü evlerinin bahçesinde kutlayan ünlü çift, mutlu anlarını da takipçilerinin beğenisine sunmuştu. Havanın güzelliğinin tadını bahçede çıkaran güzel oyuncu sosyal medya hesabında “Hadi yaz gelsin” notunu düşerek yeni bir paylaşım yaptı.

Fahriye Evcen Kimdir?

Fahriye Evcen’den Eğlenceli Paylaşım

Fahriye Evcen, evinde kitaplarını topladı. Oyuncuya, oğlu Karan’da eşlik etti. Evcen, çektirdiği beş kareyi Instagram‘dan paylaştı. Yüzlerce kitap arasında oğlunu çeken oyuncu, “Kitap kurdum” diye yazdı.

Fahriye Evcen: Karan inşallah ressam olur

Evcen, bebeğinin kitap okurken pozuna, “Çok çalışıyor” notunu düştü.Karan’ın ‘Kısa Film Yapımı’ kitabını okumasına oyuncu, “Yönetmenliğe hazırlanıyor. Kitaba gömüldü çok ciddi çalışıyor” diyerek, espri yaptı. Karan’ın eserleri üst üste koyması üzerine ise Evcen, “E kolay değil bu işler boyunca kitap bitirdi” ifadelerini kullandı. Karan’ın son olarak Sigmund Freud’un kitabını eline alması üzerine oyuncu, “Evet… Sonunda aradığını buldu. Fikir değiştirdi ve psikolojiye geçiş yaptı” diyerek, bitirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler