Ana SayfaDedikoduSıla İlker Kaleli Mesajıyla Ters Köşe Oldu!

İlgili Postlar

Sıla İlker Kaleli Mesajıyla Ters Köşe Oldu!

Müzik dünyasının başarılı sesleri arasında yer alan Sıla, şarkılarıyla olduğu kadar aşklarıyla da konuşuluyor. Oyuncu İlker Kaleliyle yeni bir aşka yelken açan Sıla’nın aşkını ilan ettiği paylaşıma yazdığı “Canımın canısın” sözü ile fena yakalandı. Sıla İlker Kaleli Mesajıyla ters köşe oldu. İşte detaylar;

Sıla ve İlker Kaleli’nin Aşk Yuvası Ortaya Çıktı

Sokağa çıkma kısıtlamaları başlamadan önce İlker Kaleli, Sıla‘nın Bodrum Bitez’deki evine yerleşti. Çift gözlerden uzak aşklarını yaşıyor. İlker Kaleli de uzun zamandır üzerinde çalışıp stüdyoya girdiği şarkılarının son düzenlemelerini yapıyor. Ortak bir arkadaşımızın söylediklerine göre birbirlerine sırılsıklam aşıklarmış ve çok ama çok mutlularmış.

Sıla kimdir?

İlker Kaleli ve Sıla 1 Aydır Bodrum’da

Ünlü şef Hazer Amani ile tek celsede boşanan şarkıcı Sıla Gençoğlu’nun oyuncu İlker Kaleli ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Özel hayatları hakkında herhangi bir açıklama yapmayan çifttin aşklarını kanıtlayan bir görüntü gündeme geldi.

Burçin Terzioğlu’ndan İlker Kaleli İtirafı!

Sıla’nın sezonluk olarak 300 bin liraya kiraladığı villanın bahçesinde görüntülendi. İddiaya göre ikili, bu evde 1 aydır tatilde. Kaleli, görüntü alınmaması için çitlerle çevrilen bahçede görüntülendi. İlişkilerini basından uzak yaşamayı tercih eden çift, evden dışarı çıkmamayı tercih ediyor. Tüm bu önlemlere rağmen İlker Kaleli önceki gün villanın bahçesinde telefonla konuşurken objektife yansıdı. Panikleyen oyuncu koşarak eve geçti.

Sıla İlker Kaleli Mesajıyla Ters Köşe Oldu!

Sıla’nın, mutlu başlayan evliliği de yürümedi ve geçtiğimiz yıl Amani’yle ayrılık kararı aldı. Güzel şarkıcının son olarak oyuncu İlker Kaleli ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Bir süredir aşk iddiaları karşısında sessiz kalan ikili, geçtiğimiz günlerde Instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla birlikteliklerini ilan etti.

Kaleli, sevgilisiyle fotoğrafını “Gelirmiş… Bazen biri gelirmiş kalbin en kıymet köşesine… Bilmediğim, canımdan can bir yere…” notuyla paylaştı.

Sıla ise yayınladığı kareye, “Diyecek afili söz çok; fakat söze ne hacet… Konu sen olunca afili olan kalbim. Şu canımın canısın” notunu düştü.

Ancak şarkıcının, Kaleli için kullandığı “Canımın canısın” sözünü, geçtiğimiz yıl eski eşi Hazer Amani ile paylaşımında kullandığı ortaya çıktı. Sıla, Amani ile bu fotoğrafını, “Canımın canısın” mesajı ile yayınlamıştı. 40 yaşındaki şarkıcının, eski eşi ve yeni sevgilisi için kullandığı kelimeler sosyal medyanın gündemine oturdu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler