Ana SayfaDedikoduBurçin Terzioğlu'ndan İlker Kaleli İtirafı!

İlgili Postlar

Burçin Terzioğlu’ndan İlker Kaleli İtirafı!

Ayrılıkları hayranlarını derinden etkilemişti! Burçin Terzioğlu, yıllar sonra İlker Kaleli hakkında konuştu. Burçin Terzioğlu’ndan İlker Kaleli itirafı geldi. İşte ünlü oyuncunun o sözleri;

Burçin Terzioğlu Tüm Anıları Sildi

Bir döneme damga vuran dizi Poyraz Karayel ile başlayan beraberliklerini geçenlerde bitiren Burçin Terzioğlu, İlker Kaleli  ayrılığı sevenlerini sarsmıştı. Evlenmesi beklenen ve çok sevilen oyuncu lker Kaleli ve oyuncu Burçin Terzioğlu maalesefki herşeye rağmen ayrılması gündeme bomba gibi düşmüştü.

Ayrıldıktan sonra bile birbirilerini Instagram’dan takip etmeye devam eden ve birlikte çekilen fotoğrafları silmeyen ünlü ikiliden güzel oyuncu Burçin Terzioğlu, Instagram dan İlker Kaleli’yle olan tüm fotoğrafları kaldırmıştı. Ayrılıkten bir süre sonra güzel oyuncu spor eğitmeni Umut Duygu’yla yeni bir aşka yelken açmıştı.

Burçin Terzioğlu’ndan Bomba İtiraf

Sıla ve İlker Kaleli’nin Aşk Yuvası Ortaya Çıktı

İlker Kaleli ise uzun zaman sonra ünlü şarkıcı Sıla ile gündeme geldi. Sokağa çıkma kısıtlamaları başlamadan önce İlker Kaleli, Sıla‘nın Bodrum Bitez’deki evine yerleşti. Çift gözlerden uzak aşklarını yaşıyor. İlker Kaleli de uzun zamandır üzerinde çalışıp stüdyoya girdiği şarkılarının son düzenlemelerini yapıyor. Ortak bir arkadaşımızın söylediklerine göre birbirlerine sırılsıklam aşıklarmış ve çok ama çok mutlularmış.

Burçin Terzioğlu’ndan İlker Kaleli İtirafı!

Ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu, önceki akşam Bebek’te bir güzellik merkezinden çıkarken görüntülendi.

Gazetecilerle ayaküstü sohbet eden Terzioğlu, “Yaklaşık 20 gündür evdeydim. Haftalar sonra sokağa çıktığım için mutluyum” dedi. Çok sayıda dizi ve film teklifi aldığını söyleyen ünlü oyuncu, “İmza attığım bir proje yok. Ama güzel bir projeden teklif alırsam muhakkak sizlerin haberi olur” şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz haftalarda İlker Kaleli’nin paylaştığı bir fotoğrafı beğenmesi hatırlatılan Terzioğlu, “İlker ile ilişkimiz bitti ama düşman değiliz. Dost olarak kaldık. Bu konuyla ilgili çok fazla konuşmaya gerek yok” diyerek şaşırttı.

Burçin Terzioğlu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler