Ana SayfaDedikoduAygün Aydın Durulmuyor

İlgili Postlar

Aygün Aydın Durulmuyor

İş insanı Hakan Sabancı’dan olaylı bir şekilde ayrılan Aygün Aydın, Sabancı’ya olay bir göndermede bulundu. Yaptığı paylaşımlar Aygün Aydın durulmuyor dedirtti. İşte o paylaşım;

Aygün Aydın Bombayı Patlattı! Hamileyim!

İş insanı Hakan Sabancı ile ilgili yaptığı paylaşımlar ve aşk dedikodusuyla sosyal medyanın gündemine oturan Aygün Aydın, şaşırtmaya devam ediyor. Aydın, şimdi de hamile olduğunu ima eden ultrason görüntüsü yayınladı. Paylaşımına düştüğü not da dikkat çekti.

Aygün Aydın, Instagram’da yayınladığı ultrason görüntüsüyle hamile olduğu imasında bulundu. Aygün, paylaşımına “Üç aylıkmış, sanırım şok geçiriyorum” notunu düştü. Henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da Aygün Aydın’ın paylaştığı ultrason görüntüsünün, bir köpeğe ait olduğu iddia edildi. Aydın’ın ardı ardına gelen açıklamaları ise gündeme gelme çabası olarak eleştiriliyor.

Aygün Aydın ‘ın Pazarlık Mesajları Ortaya Çıktı İddiası!,

Aygün Aydın’dan Hakan Sabancı Açıklaması

Aygün Aydın, geçtiğimiz haftalarda yaptığı ‘yatak’ açıklamasıyla sosyal medyayı sallamıştı. Aydın, “Ben Hakan’la ilk tanıştığımda yüzüne bakmadım. Hakan’ın Sabancı olduğunu bilmiyordum. Hakan’ın kim olduğunu çok sonra öğrendim.

Hakan o dönem ilişkimin bozulması için saçma sapan konuşmalar yapmıştı ve ben bunun hesabını sormaya onun yanına gittim. Tabii Hakan’cım zamanında birçok kıza yürüdüğü için o gece de beni yatağa atabileceğini falan düşündü. ve ben bunun önüne geçebilmek için beklediğin olmayacak demek için öyle konuştum.” ifadelerini kullanmıştı. Aygün Aydın’dan gelen bu açıklalamar uzun süre gündemde kalmış ve Aygün eleştirileri yağmuruna tutulmuştu.

Aygün Aydın Kimdir?

Aygün Aydın Durulmuyor

Hakan Sabancı’nın eski flörtü Aygün Aydın, Lamborghini marka bir aracın üstünde poz verdi. Aydın, “Beni bilirsiniz ben sadece en iyisine binmek isterim” dedi.

Aygün Aydın’dan Skandal Sözler

Aydın, bu fotoğrafın altına bir takipçisinin yazdığı ‘Mesela Hakan gibi’ yorumuna da gülücük attı. Aygün Aydın’ın eski flörtüne yaptığı gönderme sosyal medyada olay oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler