Ana SayfaDedikoduTalat Bulut: Şu Cahillikten Vazgeçin

İlgili Postlar

Talat Bulut: Şu Cahillikten Vazgeçin

Fox Tv ekranlarında yayımlanan “Yasak Elma” dizisinden ayrıldıktan sonra göz önünde olmayan Talat Bulut geçtiğimiz gün İstanbul’da bir AVM’de objektiflere yakalandı. Kendisine sorulan soruları yanıtlayan Talat Bulut “Şu cahillikten vazgeçin” diyerek isyan etti. İşte Talat Bulut’un o açıklaması;

Talat Bulut’tan Tazminat Davası

2018 senesinde sette çalışan bir kostüm görevlisine tacizde bulunduğu iddialarıyla gündeme gelen Talat Bulut olayın gerçek olmadığını dile getirse de ünlü oyuncuya tepkiler yağmıştı. Birçok ünlü ismin çeşitli imalarda bulunduğu oyuncu hakkında rol arkadaşları da tarafsız bir açıklama yapmayı tercih ederek Talat Bulut’un yanında yer almamaları iddiaların gerçek olabileceğini düşündürmüştü. Bu iddianın ardından geçmişte olduğu iddia edilen farklı olaylarla da gündeme gelen Talat Bulut, kendisi hakkında bu tarz iddialarda bulunanlar hakkında tazminat davası açarak iddiaların asılsız olduğunu açıklamıştı.

Talat Bulut, Hakkında Konuşanlara Tazminat Davası Açtı!

Talat Bulut Yasak Elma’ya Veda Etti

Oyuncu Talat Bulut’un son sahne çekimi sonrası yapımcı Fatih Aksoy, bir veda konuşması yaptı. Aksoy konuşmasında “Yasak Elma için anlaştığımız ilk oyuncuydu. 85 bölüm boyunca çok iyi bir oyuncu ve iyi bir insanla çalıştık. Onunla çalışmaktan çok büyük mutluluk duydum. İnşallah yeniden çalışırız” dedi. Sosyal medya hesabından o anlara ilişkin paylaşımlar yapan Talat Bulut da “Veda… Fatih Aksoy’un bana vedası. Eğlenceli ama hüznü bende saklı unutulmaz anlar…” ifadelerini kullandı.

Talat Bulut Kimdir?

Talat Bulut: Şu Cahillikten Vazgeçin

Muhabirlerle ayak üstü bir röportaj yapan Talat Bulut şu açıklamayı yaptı;

Talat Bulut Yasak Elma’ya Geri Dönmeyecek Mi?

“Adama bak kaç yaşına gelmiş dans ediyor diye yorum yapıyorsunuz. Ne olur şu cahillikten vazgeçin. Belki beceremediğiniz için klavye delikanlılığı yapıyorsunuz ama birbirimize saldırmaktan vazgeçelim.” Ardından muhabirlerle vedalaşarak alışverişine devam etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler