Ana SayfaDedikoduDemet Akalın: Seda Sayan'a Kırgınım

İlgili Postlar

Demet Akalın: Seda Sayan’a Kırgınım

Bir süre önce tartışmaları gündeme bomba gibi düşen Demet Akalın ve Seda Sayan cehpesinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz gün açıklama yapan Demet Akalın “Seda Sayan’a kırgınım” dedi. İşte detaylar;

Seda Sayan ‘dan Demet Akalın ‘a Büyük Gönderme…

Sunumunu Alişan ile Demet Akalın’ın gerçekleştirdiği ‘Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ adlı programı, geçtiğimiz sezonun bitiminde finalle sonuçlanmıştı. Sabah Programın finalinin hemen sonrasında Star TV yönetimi, program için ünlü şarkıcı Seda Sayan ila anlaştığını ilan etmişti. Ünlü popçu da Seda Sayan ‘ı “Ekmeğimle oynadın” ifadeleriyle eleştirirken, konu Magazin Haberleri ‘ni günlerce meşkul etmişti.

Demet Akalın Susmadı

Seda Sayan’ın bu sözlerine Demet Akalın’dan cevap gecikmedi:
“Seni sever sayarız. 21 Mayıs’ta ‘Sakın inanmayın abuk sabuk haberlere ben canlı yayın yapamam çocuklar’ diye mesaj attın. Ben de ‘sıkıntı yok’ dedim. Cuma program bitişi ekiple ağlarken ‘Ben başlıyorum’ diye mesaj gönderdin. Cenaze evine davulla gidilmez…Bunu sen daha iyi bilirsin. Profesyonellikte her şey olur. Son açıklamam ama beni senle yanak yanağa göremezler. Bilgine ”

Demet Akalın, Seda Sayan’ı Engelledi

Demet Akalın: Seda Sayan’a Kırgınım

Bodrum Bardakçı koyunda bulunan bir otelde sevilen şarkılarını seslendiren Demet Akalın tatilcileri coşturdu. Zaman zaman sevenlerine espriler yapan Akalın bir ara sahneden inerek sevenleriyle beraber şarkı söyledi. Hayranlarıyla bol bol sohbet eden Akalın, yaklaşık 2 saat sahnede kaldı.

Seda Sayan ve Demet Akalın Tartışmasına Yapım Şirketi Son Noktayı Koydu!

Konser öncesi basın mensuplarının sorularının sorularını yanıtlayan Demet Akalın samimi açıklamalarda bulundu. Yeni şarkısı “Bi Daha, Bi Daha” hakkında konuşan Akalın, “Şarkıyı dinlediğimiz an ‘Bu Olmuş!’ diyerek ailecek evde tepindik” dedi. Yeni televizyon projesi Gelinim Mutfakta ile ilgili sorularını yanıtlayan Akalın, “Kaynanalar hazır olsun, kırmızı elmamı alıp geliyorum” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler