Ana SayfaÜnlülerSeda Sayan ve Demet Akalın Tartışmasına Yapım Şirketi Son Noktayı Koydu!

İlgili Postlar

Seda Sayan ve Demet Akalın Tartışmasına Yapım Şirketi Son Noktayı Koydu!

Demet Akalın, Star TV’de Alişan’la beraber hazırladığı sabah programın bitmesinin nedeni olarak gördüğü Seda Sayan’ı Instagram’da engellemişti. Seda Sayan ve Demet Akalın tartışmasında yapım şirketi son noktayı koydu. Detaylar haberimizin devamında….

Yapım Şirketinden Açıklama

Global medya tarafından Star TV için hazırlanan ve başarılı bir sezonun ardından final yapan ‘Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ programı sözleşmede öngörülmüş olduğu tarihte sona ermiştir. Her iki taraf da sözleşmenin gereğini eksiksiz bir şekilde yerine getirmiştir.Hemen akabinde de sayın Seda Sayan’a teklif götürülmüş ve yine Star TV’de yeni sezonda yayınlanmak üzere başka bir program için kendisiyle anlaşma sağlanmıştır.

Dolayısıyla bir programın bitirilip diğer bir program için anlaşma yapılmasının birbiriyle ilintisi yoktur. Sözleşme süresi sonunda biten bir programın ardından başka bir program için görüşmelerin yapılması doğal bir süreçtir.

Bu vesile ile Global Medya olarak değerli sanatçılarımız Demet Akalın ve Alişan’a bir kez daha teşekkür ediyor, Türkiye’nin sultanı Seda Sayan’a da ‘Hoş geldiniz’ diyoruz.” ifadelerine yer verdi.

DEMET AKALIN SUSMADI!

Seda Sayan’ın bu sözlerine Demet Akalın’dan cevap gecikmedi:
“Seni sever sayarız. 21 Mayıs’ta ‘Sakın inanmayın abuk sabuk haberlere ben canlı yayın yapamam çocuklar’ diye mesaj attın. Ben de ‘sıkıntı yok’ dedim. Cuma program bitişi ekiple ağlarken ‘Ben başlıyorum’ diye mesaj gönderdin. Cenaze evine davulla gidilmez…Bunu sen daha iyi bilirsin. Profesyonellikte her şey olur. Son açıklamam ama beni senle yanak yanağa göremezler. Bilgine ”

Seda Sayan Demet Akalın Kavgasına Nihat Doğan’da Dahil Oldu

Nihat Doğan, Demet Akalın’ın Seda Sayan için kullandığı, “Cuma günü program bitişi, ‘Ben başlıyorum’ diye sormadan mesaj attın. Biz ekiple ağlarken bu mesaj…Cenaze evine davulla gidilmez. Sen bunu daha iyi bilirsin” şeklindeki sözlere yanıt verdi.

Doğan paylaşımının tamamında ise, “Seda Sayan hiç kimsenin ekmeği ile oynamaz onun vicdanına merhametine de sonuna kadar şahidim. Ayrıca kulis odasına yasaklı listesi asıp (Alişan’ı tenzih ediyorum) ilk 200’e giremeyen zatın Seda Hanım’a itibar suikastı yapmasının da hiçbir hükmü yoktur. Ne kadar reyting o kadar ekmek. Cenaze evine davul ile girilmezmiş! Sen değil misin teyzenin kızı evladını kaybettiği gece Kerimcan ile davullu eğlenceli storyler atıp davulla zurnayla giren. Değerli sözler, değersiz insanların dilinde olunca hükmü değersiz olur” diye yazdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler