Ana SayfaÜnlülerFahriye Evcen "Burak İyi Bir Baba"

İlgili Postlar

Fahriye Evcen “Burak İyi Bir Baba”

Fahriye Evcen InStyle Türkiye’nin Haziran sayısına kapak oldu. Derginin sorularını yanıtlayan oyuncu Burak Özçivit hakkında “Burak gerçekten iyi bir baba” yorumunda bulundu. Detaylar haberimizin devamında…

Fahriye Evcen Kimdir?

Burak Özçivit kimdir?

Çok İyi Bir Baba

2017 yılında Burak Özçivit ile hayatını birleştiren ve  2019 yılında ise oğlu Karan’ı kucağına alan Evcen “Annelik bütün yorgunlukları unutturacak kadar güzel. Anne olduktan sonra değiştim. Daha anlayışlı, daha hassas, daha sabırlı hale geldim. Karan, hayatımın her noktasını değiştirdi” dedi.

Bakıcı desteği almadan oğlunu büyüttüğünü belirten oyuncu eşi hakkında şu sözleri kullandı; “Burak gerçekten iyi bir baba. Çok sevgi dolu, şefkatli, Karan’ın penceresinden bakabilen ve ihtiyaçlarına yönelik, çok hassas davranan bir baba. Empati yeteneği her zaman çok iyiydi, baba olduktan sonra daha da arttı.”

Evcen, “Sizce mutlu bir yuvanın sırrı ne?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Bana göre mutlu bir aile tek bir temel prensibe dayanıyor; o da sevgi. Sevdiğimiz kadar algılayabiliyoruz bazı şeyleri.”

Fahriye Evcen-Burak Özçivit çifti: Yorumlara bakmıyoruz

Oyuncu Burak Özçivit, önceki gün eşi Fahriye Evcen ile birlikte Nişantaşı’nda alışverişe çıktı. Boğaz havası aldıktan sonra soluğu Nişantaşı’nda alan ikili, mağaza mağaza gezip, alışveriş yaptı. Gazetecilerle ayak üstü sohbet eden Evcen, “Biz de evde ailece olmayı seviyoruz. Yeni yıla ailemizle girdik. Gerçi bu kez farklıydı, hep evde oluyoruz” dedi.

Oğlu Karan’ın yılbaşında evin neşesi olduğunu anlatan Fahriye Evcen, “Karan, geçen sene çok küçüktü. Hiçbir şey anlamamıştı. Bu yıl kuzeniyle çok oyun oynadı, evin neşesiydi” ifadelerini kullandı. Ekranlara dönmek istediğini belirten Evcen, “Netleştiğinde söylemek daha doğru. Dönmeyi düşünüyorum ama net bir şey yok. Çalışan anne nasıl olacak ben de bilmiyorum ama bakıp, göreceğiz. Bir şekilde o tempoya alışacağım” şeklinde konuştu.

Fahriye Evcen: Karan inşallah ressam olur

Karan için kışlık giyecek alan Özçivit, “Marka takıntımız yok. Sadece kumaşın içeriğini önemsiyoruz” dedi. “Instagram paylaşımlarınıza gelen bazı kötü yorumlar sizi etkiliyor mu?” sorusuna yanıt veren Burak Özçivit, “Canımız nasıl istiyorsa onu paylaşıyoruz, yorumlara bakmıyoruz” açıklamasını yaptı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler