Ana SayfaÜnlülerGüzide Mertcan 'dan Tatil Açıklaması

İlgili Postlar

Güzide Mertcan ‘dan Tatil Açıklaması

MasterChef ile tanınan Güzide Mertcan kendi Youtube kanalında eşi ile birlikte gelen soruları yanıtladı. Detaylar haberimizin devamında…

Üç Çocuklu Anne Olarak Endişeleniyorum

Şu sıralar eşi ve çocukları ile birlikte Amerika’da tatil yapan Güzide Mertcan kendi Youtube kanalında eşi ile birlikte gelen soruları yanıtladı. İşte Mertcan’a sorulan sorular;

Güzide Mertcan’ın farklı bir ülkede yaşamakla ilgili düşünceleri dikkat çekti. Mertcan şunları söyledi: “Memleketimi çok seviyorum, ülkemde kendi dilimde ezan sesleriyle yaşamayı tercih ederim ama çocukların eğitimi noktasında ve güvenliği noktasında endişeleniyorum. Hayvan hakları, kadın hakları gibi konularda hassasiyetlerimiz çok az seviyede… Üç çocuklu bir anne olarak endişeleniyorum.”

Güzide Mertcan’ın eşi “Tatil ne kadara geldi” sorusuna ise; “Millerle bedavaya bilet alabiliyorsunuz biz miller karşılığında bir de paket yakaladık. Git gel 300 mille her şeyi bitirdik. Oteller Türkiye’ye göre çok ucuz” dedi.

Güzide Mertcan ise “Türkiye’de muhafazakar ya da özel konseptli bir otel ise fiyatlar çok uçuk. Yurt dışına turla giderseniz çok çok ucuza getirebilirsiniz” yorumunda bulundu.

Kocam Fabrikasını Taşıyor

Güzide Mertcan videosundaki paylaştığı ev videosu yorumuna ekleme yaptı. Ünlü yarışmacı açıklamasında “Özellikle bazı arkadaşlara sesleniyorum, çok üzgünüm ama ev bizim. Biliyorum keşke olmasaydı diyorsunuz; bir firmanın reklamını yapmadım! Aylardır Instagram’da defalarca yapım aşamalarını paylaştığımız evi satıyoruz! Ev satmak için ev almıyoruz elbette, ama kısmet işte, koca fabrikasını taşımaya karar verdi, bu ev yapılırken. Bize yeni yollar, bize yeni evler göründü gelecekten!!!” dedi.

7 milyonluk villası ile olay olan MasterChef Güzide: Neden sadece kapalı olan suçlanıyor?

Yeni Evimi Merak Eden Arkadaşlarımız Yoğunlukta

Youtube kanalı bulunan ve içerikler paylaşan Güzide son videosunda yeni evini paylaştı. Büyükçekmece’deki yeni evini tanıtması bazı takipçilerinin tepkilerine neden oldu. Mertcan videoda şu sözleri söyledi;

“Sizlere bu videomda, bugüne kadar gelen binlerce mesajın ardından, eski büyük evimi sattıktan sonra, satın alarak tadilatını yaptırdığım yeni evimi göstermek istedim. Sizlerle birlikte birçok video çektik. Bazıları içerik olarak öylesine hazırlanmıştı ama bazıları ilgi çekti. Fakat her zaman en çok ev ile ilgili videolar çok ciddi talep gördü ve her zaman yeni evimi merak eden arkadaşlarımız yoğunlukta oldu.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler