Ana SayfaDedikodu7 milyonluk villası ile olay olan MasterChef Güzide: Neden sadece kapalı olan...

İlgili Postlar

7 milyonluk villası ile olay olan MasterChef Güzide: Neden sadece kapalı olan suçlanıyor?

7 milyonluk villası ile çok konuşulan MasterChef yarışmacısı Güzide Mertcan, sosyal medya hesabından gelen bir soruya “Binlerce villanın içinde sadece neden kapalı olan suçlanır” yanıtını verdi.

TV8 kanalı’nın beğenilerek izlenen programı MasterChef’te üstün başarı gösteren 31 yaşındaki Güzide Mertcan, 7 milyon TL’lik villası ve lüks içinde yaşadığı haberleri ile gündem  konuşulmuştu.  Güzide Mertcan, sosyal medya hesabından takipçilerinden gelen sorulara samimiyetlikle cevap verdi.  Güzide Mertcan, söz konusu villası ile gelen bir soruya ise “Sadece neden kapalı olan suçlanıyor?” yanıtını verdi.

7 milyonluk villası ile çok konuşuldu

Yemek yarışması Masterchef Türkiye’de başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken ve son 5’e kalan Güzide Mertcan’ın özel hayatı da merak konusu oldu. Sık sık Instagram‘da ev hallerini ve lüks evini paylaşan MasterChef Güzide’nin saray’ı  andıran villası da büyük meraklandırmıştı. 7 milyon değerinde olduğu bilinen villa hakkında farklı söylentiler ortaya konulmuştu.

“Neden sadece kapalı olan şuçlanıyor ?”

Söylentilerin ardından kendisi ve ailesi hakkında açıklama yapan Güzide Mertcan dün akşam Instagram hesabından soru cevap yaptı. Kendisine villa sorulan Güzide yine bir açıklama yaparak “Bizim sitede 80 tane ev var. Bizimkinden pahalı binlerce villa var. Muhafazakar aile sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Şimdi siz cevap verin o zaman. Binlerce villanın içinde sadece neden kapalı olan suçlanıyor?” diye belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler