Ana SayfaDedikoduBeren Saat'le aşk yaşadığı iddia edilen DJ Maga sarışın güzelle dudak dudağa...

İlgili Postlar

Beren Saat’le aşk yaşadığı iddia edilen DJ Maga sarışın güzelle dudak dudağa yakalandı

Geçtiğimiz yaz ayında Beren Saat ile görüntülenen DJ Maga, İstanbul’da özel bir partide sahne aldı. DJ Maga, sarışın bir kadınla dudak dudağa yakalandı.

Adı oyuncu Beren Saat ile aşk dedikodularına karışan Fransız DJ Maga, bir kulüpte kız arkadaşıyla dudak dudağa objektiflere görüntülendi.

Beren Saat kimdir ?

Kız arkadaşları ile tatile çıkmıştı

Beren Saat’in eşi Kenan Doğulu evliliğinde sorunlar  yaşadığı dönemde Fransız DJ Maga ile yakınlaştığı haberleri gündeme bomba gibi oturmuştu.  Beren Saat, geçtiğimiz temmuz ayında İzmir’in Çeşme ilçesinde Belçim Bilgin, Esra Dermancıoğlu ve Gülcan Arslan ile tatil çıkmıştı.

Dj ile görüntülendiler

Beren Saat’e, Fransız DJ Maga’nın da eşlik ettiği görüntülerin gündeme çıkmasından sonra magazin gündeminin yakın markajında olan ünlü DJ’in nerede olduğu merak konusu olmuştu.

Kız arkadaşıyla pari’de dudak dudağa yakalandılar

Beren Saat, basına sızan fotoğraflar için “Evet, o fotoğraftaki benim” açıklamasını yapmıştı. Beren Saat’in Kenan Doğulu ile aralarındaki sorunları çözmesinin ardından ne yaptığı merak edilen DJ Maga İstanbul’da ortaya çıktı. Habertürk’ün haberine göre, DJ Maga dün gece İstanbul’da özel bir partide sahne cıktı. Maga, partide kız arkadaşı ile qdudak dudağa görüntülendi. DJ’in sevgilisiyle yaşadığı özel anlar partideki bir kişinin objektifinden görüntülendi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler