Ana SayfaDedikoduMahsun Kırmızıgül 14 yıl sonra ilk kez şarkı söyledi

İlgili Postlar

Mahsun Kırmızıgül 14 yıl sonra ilk kez şarkı söyledi

Mucize 2 Aşk filmi vizyona giren Mahsun Kırmızıgül, 14 sene sonra ilk kez şarkı söyledi. Kendi filmi için 14 yıl sonra mikrofon başına geçen Mahsun Kırmızıgül bu özel anı sosyal medya hesabından paylaşmayı unutmadı. Haberi alan bir takipçisi ise sevincini “Buralar karışacak vaziyet alın” yorumuyla gösterdi.

Mahsun Kırmızıgül, hem senaryosunu yazıp hem yönetmenliğini kendisinin yaptığı filmi Mucize 2 Aşk,geçtiğimiz günlerde seyirciyle buluştu.

Engelli bir adam olan Aziz ile görücü usulü evlendiği karısı Mızgin’in hayatının konu alındığı film Mahsun Kırmızıgül ve film ekibinin gişelerde yüzünü güldürdü. 7 günde 12 milyon 682 bin 808 TL hasılat elde eden filmi için 14 yıl sonra mikrofon başına geçen Kırmızgül, müziği de bırakmadığının göstermiş oldu.

“14 yıl sonra bir ilk”

Mahsun Kırmızıgül, kendisini gişede memnun eden filmini için “Uzun ve zahmetli çalışmalardan sonra Mucize 2Aşk filmi için seslendirdiğim “Yoksun Sen” isimli eserimle sizlerleyim. Prag senfoni çaldı ve ben ilk kez 14 yıl sonra mikrofon başına geçtim” notuyla paylaştığı videoda hünerlerini gösterdi.

Yeniden ablüm çıkarması için gönülden destek verdiler

Mucize 2 aşk filmi için 14 sene sonra mikrofon başına geçen Kırmızıgül’ün bu paylaşımı çok sayıda beğeni aldı ve takipçileri onu yeniden albüm yapması konusunda yüreklendirmeye çalıştı. Bazı takipçiler”Buralar karışacak vaziyet alın, Kalbim şu anda atmaya başladı” gibi yorumlarını yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler