Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı'nın "Evli adamdan hamile kaldığım için ünlü oldum" sözü takipçilerini çileden...

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı’nın “Evli adamdan hamile kaldığım için ünlü oldum” sözü takipçilerini çileden çıkardı

Youtube kanalında yayınladığı videoda özel hayatı hakkında konuşan Şeyma Subaşı, “Evli bir adamdan hamile kaldığım için ben de ünlü oldum” cümleriyle sosyal medya kullanıcılarından sert tepkiler aldı.

Geçtiğimiz sene  İstanbul’un gözde mekanı Bebekte sağlıklı yiyecekler, içecekler üzerine Healtyish Cafe’yi kapatacağını duyuran Şeyma Subaşı, yeni kazanç sağlamak amacıyla açtığı YouTube kanalında namaz ve Acun Ilıcalı itiraflarıyla gündem de konuşulmuştu. Kanalında özel hayatına dair soruları cevaplayan Şeyma Subaşı’nın videosunda yine Acun Ilıcalı ile ilgili yorumu Instagram kullacılarının tepkisini üzerine çekmesine neden oldu.

Şeyma Subaşı kimdir ?

“Eevli adamdan hamile kaldığım için ünlü oldum”

Takipçilerinden gelen sorular üzerine tekrar kamera karşısına oturan Şeyma Subaşı, Melisa’ya hamile olduğu zamanlarda neler yaşadığını aktardı. Şeyma Subaşı “Evli bir adamdan hamile kaldığım için, çok ünlü bir insandan dolayı olduğu için ve ben de öyle olmaya başladığım için tabii ki de merak edilen kadın, kız haline geldim. Ben de ünlü olmaya başladım.” cümleleriyle başladığı açıklamasına “Ünlüler dünyasına girdim” derken gülmesi takipçilerin gözünden kaçmadı.

“Bunu kendine yakıştırması ne kötü “

Şeyma’nın yaptığı açıklamalarından sonra sosyal medya takipçileri, Instagramdan Subaşı’na sert tepkiler yağdı . Çoğu sosyal medya takipçisi ” Bir kadının kendine bunu yakıştırması ne kötü, rezalet diz boyu maharetmiş gibi de anlatıyor evli adamdan hamile kalmış” sözleriyle tepkilerini dile getirdiler.

“Doğumumu Miami’de yaptım “

Şeyma Subaşı, “Dışarıya çıkamaz hale geldim İstanbul’da doğal olarak. İnsanlar benim fotoğrafımı çekmeye çalışıp karnım ne durumda diye merak ettiler. Ben Acun’la konuştum, Miami’ye gitmek istedim. Doğumumu orada yaptım” diyerek cümlelerini bitirdi. Hamileliği süresince tek başına kaldığını belirten Şeyma Subaşı o sırada Allah’a sığındığını ifade etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler