Ana SayfaDedikoduHande Erçel'in hayranları annesi Aylin Erçel adına Arakan'da su kuyusu açtırdı

İlgili Postlar

Hande Erçel’in hayranları annesi Aylin Erçel adına Arakan’da su kuyusu açtırdı

Geçtiğimiz ocak ayında annesi Aylin Erçel’i kaybeden Hande Erçel’e sevenlerinden unutamayacağı bir doğum günü hediyesi aldı. Sevenleri Erçel’in annesi adına Arakan’da su kuyusu açtırdı.

Hande Erçel kimdir ?

Hande Erçel’in 48 yaşındaki annesi Aylin Erçel, 11 Ocak’ta yaklaşık sekiz aydır kanser tedavisi gördüğü hastanede hayata gözlerini kapatmıştı. Uzun süre annesinin acısını yaşayan ünlü oyuncuya hayranlarından anlamlı bir hediye geldi.

Ölen annesi için su kuyusu açtırdılar

Güzel oyuncunun sevenleri, Kasım ayında 26. yaşını kutlayan oyuncu Hande Erçel için açlık ve susuzlukla savaşan Arakan’da güzel oyuncunun 1 yıl önce vefat eden annesi adına su kuyusu açtırdı.

“Sizi çok seviyorum”

Bir dernek aracılığı ile açtırılan su kuyusuna 10 Ocak’ta kaybettiği annesi Aylin Erçel’in adının verildiğini öğrenen güzel oyuncu, çok duygulandı. Hayranları sosyal medya vasıtasıyla duygu yüklü bir mesaj yayınladı. Annesine çok bağlı olan oyuncu, hediye için hayranlarına “Hepinizin isimlerini tek tek okudum. Çok teşekkür ederim. Sizi çok seviyorum. İyi ki yıllardır benimlesiniz. İyi ki yanımdasınız” cümleleriyle teşekkür dileklerini yolladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler