Ana SayfaDizilerSurvivor'da Turabi, Hakan için söylediklerine kızan Acun Ilıcalı'ya küstü!

İlgili Postlar

Survivor’da Turabi, Hakan için söylediklerine kızan Acun Ilıcalı’ya küstü!

Survivor’da Turabi, Hakan için söylediklerine kızan Acun Ilıcalı’ya küstü! Survivor’da dün akşam elene heyecanı yaşandı. Yarışmacılardan finale çıkanlar ve çıkamayanlar belli oldu. Survivor’ın Kıbrıs’tan yapılan canlı yayınında gergin anlar da yaşandı. Yarışmacılardan Turabi, Acun Ilıcalı’ya küstü. Turabi, Acun Ilıcalı’ya neden küstü? Olay nasıl gelişti? Detaylar haberimizde…

Survivor yarı finalde kim elendi? Finale kimler kaldı?

Survivor’da Turabi, Acun Ilıcalı’ya küstü!

Survivor 2018’in dün akşam Kıbrıs’tan canlı yayın ile gerçekleştirilen yarı final gecesinde gergin anlar yaşandı. Turabi, Acun Ilıcalı’ya küstü.

Acun Ilıcalı kimdir?

Turabi’nin çocukluk hayali esprisi

Hakan Hatipoğlu, geçtiğimiz haftalarda yarışma sırasında tartışmalar yaşadığı Turabi Çamkıran ile ilgili “Turabi izin verirse aklımda kalan bir şeyi söyleyeceğim. Çocuklara spor yapın dedi. Çocukken kendisiartistik jimnastiğe başlayacakmış fakat yapamamış. Jimnastiği yapamamış ama artistiğe devam ediyor. Yeri geldi Turabi’yle de kavga ettik. Ama hepimiz insanız yüz yüze bakabilmemiz çok önemli. Karşılıklı çok defa helalleştik kardeşimle.” diye konuştu.

Hakan Hatipoğlu Kimdir?

On para etmez adamsın

Hakan Hatipoğlu’nun sözlerine canlı yayın sırasında yanıt vereceğini söyleyen Turabi Çamkıran, “Ben normalde haklı yada haksız olduğum zaman değil, karşımda adam olmadığı zaman susarım. Şimdi burada da susunca lafın altında ezildi oluyor. Artistimdir, kavgacıyımdır yeri gelince küfür de ederim. Ama kimsenin anasına, bacısına küfür etmem. Kimsenin çocukluk hayaliyle dalga geçmem ve bunu yapanlarla da gülmem. Gülenlere de teşekkür ederim, çocukluk hayallerimle dalga geçen Hakan’a da teşekkür ederim’ dedi. Turabi, Acun Ilıcalı’nın son konseyde Hakan için yazdığı yazıyı hatırlatması üzerine ise, ‘On para etmez yazmıştım. Sözümün arkasındayım on para etmez adamsın.” şeklinde konuştu.

Turabi Çamkıran Kimdir?

Hayata daha yumuşak bak

Turabi’nin sert çıkışı sinirlenen Acun Ilıcalı, “Beni sevdiğini ve dinlediğini biliyorum. Senin Dominik’teki son konseyde yazdığın yazıyı yayında algıladım. Hakan için yazdığın yazıyı yayında kameradan görünce algıladım. O yazdığın yazıdan daha mı ağırdı Hakan’ın şimdi söylediği? İnsanlar sana hiç bir şey söylemesin. En ufak mizah yapıldığı zaman Turabi delirsin. Sonra o adam değil, o on para etmez de. Gerçekten çok enterasan bir adamsın. Çok garip kutsal noktaların var. Sen bir tarafta her şeyi yapabiliyorsun ama kendinle ilgili anormal alıngan bir insansın. Bazen kendini tutamıyorsun o zaman kendisi tutamayana saygı göster. Hayata daha yumuşak bak. Kendinle ilgili bu kadar alıngan olma. Hakan’ın seninle ilgili söylediği en az 15 tane söz benim aklımda. Bana mı alındın. Halan 10 para etmezsin derse üzerine gelirim. Canlı yayındayız. Hala bunu söylüyorsun.” diye tepki gösterdi.

Sen benim üstüme geliyorsun artık

Acun Ilıcalı’nın sözlerine içerleyen Turabi, küstü. “Benim çocukluk hayalimle dalga geçemez. O bambaşka biri olabilir. Senin söylediğine de katılmıyorum. Sen benim üstüme geliyorsun artık. Ben Hakan’ı bıraktım. Seninle tartışamam ben ağabey.” diyen Turabi, oylama sırasında son kez söz verildiğinde tepkisini konuşmayarak gösterdi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler