Ana SayfaDizilerSurvivor yarı finalde kim elendi? Finale kimler kaldı?

İlgili Postlar

Survivor yarı finalde kim elendi? Finale kimler kaldı?

Survivor 2018’de yarı final heyecanı yaşandı. Survivor yarı finalde kim elendi? Finale kimler kaldı? Heyecan dolu bekleyiş sona erdi. Survivor 2018’in yarı finalinde şampiyonluk hayallerine veda eden isimler belli oldu. Finale kalan isimler kimler oldu? Survivor 2018 yarı final gecesinden detaylar haberimizde…

Acun Ilıcalı, Survivor 2019’un ilk yarışmacısını açıkladı!

Survivor 2018’de yarı final heyecanı

Survivor 2018’in kameraman Alper Baycın’ın acı bir cinayete kurban gitmesi ile ertelenen yarı final gecesi, dün akşam gerçekleşti. TV8 ekranlarında izleyiciler ile paylaşılan Survivor yarı final bölümünde heyecanlı anlar yaşandı. Survivor 2018’in yarı finalinde elenen isimler belli oldu. Survivor finaline kalan isimler de belli oldu.

28 Haziran 2018 Reyting Sonuçları Açıklandı! Zirvenin Sahibi Fatih Portakal İle Fox Ana haber Mi? İNGİLTERE-BELÇİKA FIFA 2018 Dünya Kupası Karşılaşması Mı? Yoksa Sen Sağ Ben Selamet Filmi Mi?

Direkt finale gidiyorlar

Survivor 2018 yarı finaline hiç elemeye kalmadan direkt katılan iki isim vardı. Onlar, Hilmi Cem ve Anıl’dı. Hilmi Cem ve Anıl, adada oynanan oyunlarda kazanmış ve finale direkt katılmaya hak kazanmıştı.

Survivor 2018’de yarı finalde kimler elendi?

Survivor yarı final elemesine kalan isimler de; Nagihan, Adem, Damla ve Turabi oldu. Bu isimler arasında SMS elemesi yapıldı. SMS oylamasından çıkan sonuca göre; daha önce iki kez Survivor şampiyonu olmayı başaran Turabi ve Damla elenen isimler oldu.

Turabi Çamkıran kimdir?

Damla ve Turabi, Survivor final heyecanına katılamadı.

Damla Can Kimdir?

Survivor 2018’de finale kimler kaldı?

Survivor 2018 finaline katılmaya hak kazanan isimler ise; Nagihan ve Adem oldu.

Survivor 2019 ilk yarışmacısını açıkladı

Survivor 2018 yarı final gecesinde Acun Ilıcalı, Survivor 2019’a katılacak ilk ismi açıkladı. Survivor 2019’un ilk yarışmacısı Emre Durak oldu. Gecede söz alan Emre Durak “Olağanüstü mücadele ettim. Güzel bir tecrübe oldu. Geldiğimde ortalık çok karışıktı bir baktım elendim. 11 gün kaldım.” diye konuştu. Ilıcalı, Emre Durak’ın bu konuşmasının ardından bombayı patlattı ve “Ben senin durumunu saymıyorum. Bir anda elenmen bana çok dokundu. Bizde bir şansın daha var. Bir kez daha seni görmek istiyoruz.” dedi.

Survivor Emre Durak Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler