Ana SayfaDizilerAcun Ilıcalı, Survivor 2019'un ilk yarışmacısını açıkladı!

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı, Survivor 2019’un ilk yarışmacısını açıkladı!

Acun Ilıcalı, Survivor 2019’un ilk yarışmacısını açıkladı! Survivor 2018’in yarı final bölümünde konuşan Acun Ilıcalı, önümüzdeki sezon yarışmaya katılacak olan bir ismi açıkladı. O isim herkesi şoke etti. Survivor 2019’un ilk yarışmacısı kim oldu? Acun Ilıcalı kimin ismini verdi? Detaylar haberimizde…

Survivor’da Öldürülen Alper Baycın Hakkında Acı Gerçek!

Acun Ilıcalı Survivor 2019 müjdesini verdi

TV8 ekranlarında dün akşam Survivor 2018 yarı final heyecanı yaşandı. Survivor’ın büyük final öncesi yayınlanan son bölümünde yaşanan heyecanlı anların yanı sıra, Acun Ilıcalı’nın Survivor 2019 hakkında yaptığı bir açıklama şaşkınlık yarattı. Acun Ilıcalı, Survvior 2019’un ilk yarışmacısını açıkladı.

Survivor Emre Durak Kimdir?

Emre Durak’ın kısa süren Survivor macerası

Survivor 2018 yarı final bölümünde katılan yarışmacılar arasında Emre Durak da vardı. Emre Durak, Survivor 2018’e sonradan dahil olmuş, ancak sadece 11 gün kalabilmişti. Kısa sürede elenme şoku yaşayan Emre, Survivor macerası hakkında “Olağanüstü mücadele ettim. Güzel bir tecrübe oldu. Geldiğimde ortalık çok karışıktı bir baktım elendim. 11 gün kaldım.” diye konuştu.

Acun Ilıcalı kimdir?

Survivor 2019’un ilk yarışmacısını açıkladı

Acun Ilıcalı, Emre Durak’ın sözlerinin ardından sürpriz bir açıklamaya imza attı. Ilıcalı, “Ben senin durumunu saymıyorum. Bir anda elenmen bana çok dokundu. Bizde bir şansın daha var. Bir kez daha seni görmek istiyoruz.” diye açıklama yatı ve Survivor 2019’un ilk yarışmacısının Emre Durak olduğunu söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler