Ana SayfaDizilerSurvivor'da tehlikeli gerginlik: Nagihan Sahra kavgası!

İlgili Postlar

Survivor’da tehlikeli gerginlik: Nagihan Sahra kavgası!

Survivor 2018’in yeni bölüm fragmanı bölümün en hararetli görüntüleriyle birlikte yayınlandı. Yarın akşam TV8’de ekrana gelecek olan Survivor’ın paylaşılan yeni bölüm fragmanında oldukça yüksek tansiyona sahip Nagihan ve Sahra kavgası damga vuruyor. İşte Survivor 2018’in 29. bölüm fragmanı ve Nagihan Sahra kavgası!

Survivor 2018 AllStar Kadrosu

Nagihan Sahra kavgası

Survivor 2018’in yayınlanan yeni bölüm fragmanında Elif’in “Takımda erkeklerde şöyle bir durum var, çok iyi anlaşıyoruz diyorlar. Bunu söylerken, yaptıkları uyuşmuyor bana göre” sözleri ön plana çıkıyor. Öte yandan Nagihan’ın da All Star takımı için söylediği “Sorunsuz, sıkıntısız, problemsiz bir takım gözüküyor ama kendi içlerinde o kadar birbirlerini yiyorlar ki” sözleri ekrana yandıyor. Turabi de Adem için “Adem bu saatten sonra benim için klavyedeki boşluk tuşu gibi. Çok yer kaplıyor ama boş işte.” diyor ve bu sözler en dikkat çekici cümleler olarak fragmanda paylaşılıyor.

Nagihan Karadere Kimdir?

Survivor’da 3’e 3 takımlarla oynanan hentbol oyununda Nagihan ve Sahra arasında tartışma çıkıyor. Nagihan’ın “Bana vurma” sözleriyle Sahra’nın üzerine yürümesi ve takım arkadaşlarının araya girmesi büyük yankı uyandırdı.

Sahra Işık Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler