Ana SayfaDizilerBizim Hikaye'ye Yeni Karakter: Ömer

İlgili Postlar

Bizim Hikaye’ye Yeni Karakter: Ömer

Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Bizim Hikaye 26. bölümüyle 22 Mart Perşembe günü her zaman olduğu gibi saat 20.00’de FOX TV izleyicisiyle buluşacak. Yeni bölümde Bizim Hikaye’ye yeni karakter Ömer dahil olacak. Yeni bölümde neler olacak? Ömer kimdir? Hangi rolde oynayacak?

Filiz, Barış’ın Hülya’yla Birlikte Olduğu Öğrendikten Sonra…

Barış’ın Hülya’yla birlikte olduğunu öğrenen Filiz büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Aynı zamanda şu an çalıştığı dükkan satılır Filiz’in hayatına yeni bir patron, Ömer girer. Çok fazla ortak noktaları olduğu zamanla ortaya çıkan Ömer ve Filiz arasında kısa zamanda bir arkadaşlık gelişir. Hızlı ilerleyen arkadaşlık sonrasında Ömer’in bir akşam Filiz’e verdiği çiçeği Barış’ın görmesiyle Barış’ta kıskançlık krizine neden olur.

İki aşığın araları her geçen an bozulurken Cemil, kendisine kurulan bir tuzakla meslekten men edilme tehlikesiyle karşı karşıya kalır.

Sorumsuz baba Fikri, Şeyma’yla evlenebilmek için Şükran’dan boşanmaya çalışırken asıl engel beklemediği Müjde’den gelir. Annesinin Fikri ile evlenmesini kabul etmeyen Müjde ile Fikri arasında savaş başlar. Rahmet ise Hikmet’in açtığı borçları temizlemek için mücadele ederken yine başını belaya sokacaktır.

Bizim Hikaye Oyuncu Kadrosu

Bizim Hikaye’ye Yeni Karakter

Senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt’un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli’nin oturduğu, yapımcılığını MED Yapım’ın üstlendiği ‘’Bizim Hikaye’’ dizisine 26. bölümde yeni bir isim katılıyor.

Başarılı oyuncu Cemal Toktaş, 22 Mart Perşembe akşamı FOX’ta yayınlanacak 26. bölümile birlikte Filiz’in yeni patronu “Ömer” karakteriyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

[affiliate_news id=”37945″]

Altı çocuk ve bir babadan oluşan fakir bir ailenin başından geçen trajikomik hikayeyi konu alan “Bizim Hikaye”nin yeni bölümü şimdiden heyecan yaratmayı başardı.

Bizim Hikaye 26. Bölüm 1. Tanıtımı

Bizim Hikaye 26. Bölüm 2. Tanıtımı

Bizim Hikaye 26. Bölüm 3. Tanıtımı

Bizim Hikaye 26. Bölüm 4. Tanıtımı

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler