Ana SayfaDizilerSurvivor’da kimler eleme potasına girdi? İşte son oylama sonrasında zorlu pota!

İlgili Postlar

Survivor’da kimler eleme potasına girdi? İşte son oylama sonrasında zorlu pota!

Survivor’da kimler eleme potasına girdi? İşte yapılan ada konseyinde yaşananlar.

Survivor’da oynanan dokunulmazlık oyunları sonrasında bir ada konseyi daha yapıldı. Ada konseyinin en önemli gündemlerinden birisi elenecek ismin belirlenmesi olsa da Acun Ilıcalı yarışmacılardan Turabi Çamkıran için kesin kararın verildiğini söyleyerek kararı açıkladı.

Son Dakika: Turabi için kesin karar verildi! Sürpriz açıklama

Survivor’da kimler eleme potasına girdi oylamada kim kimi söyledi?

Anıl, Nagihan ve Adem oylamada ismi koruma altında isim oldu.  Yapılan oylamalarda Adem ve Turabi karşı takımdan Hakan’ın ismini verirken karşı takım da Turabi ve Murat’ı yazdı. Böylece en çok ismi yazılan isim Turabi elenmesi için adı söylenen ilk isim oldu.

Dokunulmazlık alan isimlerden Nagihan Murat’ın ismini, Anıl ise Hakan’ın ismini verdi. Bu konuşmaların ardından üçlü potaya çıkan isimler Turabi oldu.

Turabi ne dedi?

Kendi adının yazıldığını öğrendikten sonra duygusallaşan Turabi, kendisini savunabilecek bir hali olmadığını, kurbanlık koyun gibi her geldiğinde aday olacağını söyledi. Turabi ismini veren yarışmacıların büyük bir bölümü, sakat olması gerekçesini öne sürdü. Turabi özellikle oylama öncesinde Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamalardan sonra kendi isminin yazılacağını anlayarak bunu ima edecek sözler de söyledi.

Hakan ne dedi?

Adı söylenen Hakan ise “Anıl’ın kararına saygı duyuyorum. Bu saatten sonra böyle şeyler olacaktır. Başka da diyecek bir şey yok. Artık halkın takdirine kaldık” dedi.

Murat ne dedi?

Son olarak konuşma yapan Murat ise “Buraya kadar takım olarak geldik ve takım olduğumuzu gösterdik. Bu saatten sonra kimseye alınmak, kırılmak olmaz. HHer şeyin hayırlısını diliyorum” dedi.

Üçlü pota belirlendikten sonra kimin eleneceği merak ediliyor. Elenen isim ise Cuma günü açıklanacak.

Turabi Çamkıran kimdir?

Nagihan Karadere kimdir?

Anıl Berk Baki kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler