Ana SayfaDizilerSon Dakika: Turabi için kesin karar verildi! Sürpriz açıklama

İlgili Postlar

Son Dakika: Turabi için kesin karar verildi! Sürpriz açıklama

Acun Ilıcalı tarafından ada konseyinde yapılan açıklamada Turabi için verilen kesin karar resmen duyuruldu. İşte son dakika gelişmesi.

Yaşadığı sakatlık sonrasında oyunlarda oynamayan ve doktor raporu beklenen Turabi için kesin karar verildi.

Acun Ilıcalı konseyde açıkladı

Kaburgasında bir kemik olduğu öğrenilen Turabi’nin bu bölgeyi zorlaması halinde ağır hasarın oluşma riski olduğu belirtildi. Acun Ilıcalı doktor raporunun olması nedeniyle oyun oynanmasına izin verilmeyeceğini söyledi.

Son ödül oyununu oynayacak olan Turabi, bu nedenle adada oynanacak dokunulmazlık oyunlarına veda etmek zorunda kaldı. Turabi yaşanan olaylar sonrasında gözyaşlarını tutamadı.

Turabi’nin Survivor yaşamına devam edebilmesi adına oylamalardaki halk desteği önem kazandı. Eğer oylamalarda yüksek oy alırsa Turabi ada yaşantısına devam ederek finallere kadar gidebilecek. Aksi halde dokunulmazlık alamayacak olan yarışmacı adaya veda edecek.

Karar sonrasında Turabi ne dedi?

Acun Ilıcalı’nın açıklamasının ardından konuşma yapan Turabi, Metin Kuş’u baba olarak gördüğünü ve ona baba dediğini söyledi. Verilen karara saygı duyduğunu ve herkesin kendi iyiliğini düşündüğünü belirten Turabi, oyuna devam etmeyi çok istediğini belirtti

Arkadaşlarından, ailesinden ve hocalarından özür dileyen yarışması herkesten helallik istedi. “Belki de hayırlısı budur” diyerek bundan sonraki süreçte gidebileceeği yere kadar halk desteği ile gideceğini belirten Turabi, bu şekilde sözlerini bitirdi.

Acun Ilıcalı sonrasında her şeyin başının sağlık olduğunu söyleyerek konsey oylamasına geçti.

Turabi Çamkıran kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler