Ana SayfaDizilerSurvivor'da finale kim kaldı? Kimler elendi? Survivor şampiyonu kim olacak?

İlgili Postlar

Survivor’da finale kim kaldı? Kimler elendi? Survivor şampiyonu kim olacak?

Survivor’da final heyecanı devam ederken, ekranların fenomen yarışması, bu yıl adeta adaylar arasında yaşanan sakatlıklarla ilkleri yaşamasıyla dikkat çekti. Yapılan final gecesinin ardından; Survivor’da kim şampiyon olacak merak edilirken, diğer taraftan da elenen isimlerin kimler olduğu sorgulanmaya başlandı. Peki, Survivor’da kimler şampiyonluğa veda edip elendi? Kim finale kaldı? İşte, tüm soruların yanıtı detaylarda sizlerle…

Survivor’da Turabi, Hakan için söylediklerine kızan Acun Ilıcalı’ya küstü!

Survivor’ın büyük finali için sonlara yaklaşılmışken, izleyicilerde de heyecanlar dorukta… Kıbrıs finalinin bugünkü elemelerinde, şampiyonluk için son dörde Hilmicem, Nagihan, Anıl ve Adem kalmıştı. Acaba yarışmacılardan kimler elendi? Kimler kazandı?

Acun Ilıcalı, Survivor 2019’un ilk yarışmacısını açıkladı!

Finale kalan sürpriz isim kim?

Survivor’ın büyük final gecesi, bu akşam erken saatlerde ekranlarda yer aldı. Hilmicem, Nagihan, Anıl ve Adem teker teker oylamaya çıktılar. SMS ile yapılan halk oylaması sonucunda, ilk üçe kalamayarak elenen ilk isim Hilmicem oldu. Ardından yapılan ikinci oylamada ise şampiyon olma hayaline veda eden 2. isim Anıl Berk Baki oldu. Survivor’un finaline ise Nagihan ve Adem kalmış bulunuyor.

Survivor kameramanı Alper Baycın’ın öldürülmeden önceki son sözleri…

Çeyrek finalde kimler elenmişti?

Ünlüler takımındaki yarışmacıların azalması üzerine geçtiğimiz hafta, adaylar konseye çıkmaya başlamıştı. Konseye çıkan adaylardan ilk önce Sema ve Hakan elendi. Kıbrıs’taki çeyrek finalde ise Turabi ve Damla Can elenen isimlerden olmuştu.

KKTC Bakanından Acun’a plaket!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti bakanı, Survivor’da Acun Ilıcalı’ya teşekkür plaketi verirken, öldürülen kameraman Alper Baycın ve ailesine başsağlığı dileklerini sundu.

Survivor’da hazırlanan videolar komik anlar yaşattı!

Survivor’ın büyük Kıbrıs finalinde bu akşam, elenen adaylar ve halen yarışmaya devam eden adaylar için yarışmada yaşanan anıların videoları ekranlara yansıdı. Yarışmacıların komik anları, başlarına gelen talihsiz kazaları hem adaylara hem de izleyicilere eğlenceli ve bol kahkahalı dakikalar yaşattı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler