Ana SayfaÜnlülerSurvivor kameramanı Alper Baycın'ın öldürülmeden önceki son sözleri...

İlgili Postlar

Survivor kameramanı Alper Baycın’ın öldürülmeden önceki son sözleri…

Survivor kameramanı Alper Baycın’ın öldürülmeden önceki son sözleri…  Survivor yarışmasında kameraman olarak görev yapan Alper Baycın’ın öldürülmeden önceki son sözleri öğrenildi. Acılı ailesi, Baycın’ın ölmeden önce söylediklerini açıkladı. Alper Baycın’ın öldürülmeden önceki son sözleri ne oldu? Detaylar haberimizde…

Survivor’da Öldürülen Alper Baycın Hakkında Acı Gerçek!

Alper Baycın Dominik’te öldürüldü

Survivor 2018 çekimleri için Dominik Cumhuriyeti’nde olan Acun Ilıcalı’nın ekibinde kameraman olarak görev yapan genç yetenek Alper Baycın, önceki gün Dominik’te iki gaspçı tarafından öldürüldü. İş çıkışı oteline doğru yürürken sokak ortasında iki zanlı tarafından sıkıştırılan ve çantası ile cep telefonu çalınmaya çalışılan Alper Baycın, eşyalarını vermemek için direnince gaspçılar tarafından acımasızca kalbinden bıçaklanmıştı. Alper Baycın, hayatını kaybetmişti.

Dominik’te öldürülen Survivor çalışanı Alper Baycın kimdir?

Alper Baycın’ın evinde yas var

Henüz hayatının baharında olan genç kameraman Alper Baycın’ın ailesinin Antalya’daki evinde yas var. Aile üyeleri, oğullarının vefat haberi ile yıkıldı. Baycın ailesi, önümüzdeki hafta cenaze işlemlerinin bitip oğullarının cenazesinni gelmesini bekliyor.

Alper Baycın’ın son sözleri

Alper Baycın’ın Antalya’daki evinde taziyeleri kabul eden babası Ahmet Baycın, genç kameramanın ölmeden önceki son konuşmasını anlattı. Baba Ahmet Baycın, oğlu ile son görüşmesinde son sözlerinin “Sizi seviyorum” olduğunu aktardı.

Hayat dolu, azimliydi

Alper Baycın’ın acılı ağabeyi Muammer Baycın da, kardeşinin vefatı ile ilgili duyduğu üzüntüyü aktarırken “Kardeşim 6 aydır Dominik’teydi. Kamera arkasında çalışıyordu. Tırnaklarıyla kazıya kazıya bir yerlere gelmişti. Hayat dolu, çok azimli biriydi. Sözlenmişti.” diye konuştu.

Yakışmadı bize

Öte yandan, Alper Baycın’ın önümüzdeki hafta Türkiye’ye dönüp nişanlanmayı planladığı sözlüsü Yasemin Çelik, sosyal medya hesabından acısını paylaştı. Çelik, paylaşımında “Ben senin kirpiklerinin uçlarına kadar severdim. Sen benim hayatımdaki en değerli varlıktın. Bizim için oralara gittin, oralara bizim hayallerimiz için. Ama birileri buna engel oldu. Nasıl kıydılar sana çocuk. Ben senin üstüne titrerken nasıl yaptılar. Sadece 3 saat önce ‘Seni çok seviyorum’ diyen insan nasıl ölebilir. Beni bekletmelerine alışmıştım ama bu olmadı adam, bu sana yakışmadı. Daha güzel günlerimiz vardı bizim, nice hayallerimiz vardı…Yakışmadı bize…” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler