Ana SayfaÜnlülerDemet Şener'den flaş karar!

İlgili Postlar

Demet Şener’den flaş karar!

Demet Şener’den flaş karar! İbrahim Kutluay ile olan evliliğini zorlu bir süreçle sonlandıran Demet Şener, kendisi hakkında yeni kararlar aldı. Kendini çocuklarına adayan Şener, bundan sonraki hayatında yeni bir yol izleyecek. Demet Şener’in kararı ne? Detaylar haberimizde…

Demet Şener ve İbrahim Kutluay Aynı Okulda Oy Kullandı

Demet Şener’den yeni karar

Eski manken Demet Şener, yıllardır kendini çocuklarına adamış, onları büyütmek için özverili şekilde yaşamış bir anne. Çocukları İrem ve Ömer’in büyümesi ile Şener’den yeni kararlar geldi. Demet Şener, artık kendiyle de ilgilenecek.

Demet Şener Kimdir?

Demet Şener’den İbrahim Kutluay cevabı

Demet Şener, geçtiğimiz günlerde Bebek’te görüntülendi. Cep telefonu ile ilgilenen Şener, kendinsini görüntüleyen basın mensuplarını fark edince ayak üstü kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Kuaföre gittiğini söyleyen Demet Şener, eski eşi İbrahim Kutluay ile ilgili gelen sorulara “Artık konuşmayacağım” şeklinde kısa ve net bir yanıt verdi.

Artık kendime daha çok zaman ayıracağım

Yıllar boyunca kendine yeteri kadar vakit ayıramadığını ifade eden Demet Şener, “Çocuklarım İrem’le Ömer’in bana ihtiyacı azaldı. O yüzden artık kendime daha çok zaman ayıracağım.” diyerek hayatı hakkında aldığı yeni kararını açıkladı.

Her şey kusursuz görünüyordu

Demet Şener, eski basketbolcu İbrahim Kutluay ile 2005 yılında büyük bir aşkla evlenmişti. Çırağan Sarayı’nda gerçekleşen görkemli düğün töreni ile hayatlarını birleştiren çift, yıllar boyu ünlüler dünyasının örnek çiftlerinden olarak gösterildi. Demet Şener ve İbrahim Kutluay, bu evliliklerinden İrem ve Ömer isimlerini verdikleri iki çocuk kucaklarına aldı. Şener, evlilik ve anneliğin ardından mesleğini bırakip kendini evliliğine ve çocuklarına adamıştı. Her şey yolunda görünürken, Demet Şener, İbrahim Kutluay tarafından iddia etti.Çekişmeli bir boşanma sürecine giren çift, 2018 yılının Ocak ayında boşandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler