Ana SayfaÜnlülerÖzge Özpirinçci'nin son hali şoke etti. Saçları beyazladı!

İlgili Postlar

Özge Özpirinçci’nin son hali şoke etti. Saçları beyazladı!

Özge Özpirinçci’nin son hali şoke etti. Saçları beyazladı! Kadın dizisinin güzel yıldızı Özge Özpirinçci, dizisinin sezon finali yapmasının ardından dinlenmeye çekildi. Tatilin tadını çıkaran ünlü oyuncu, sosyal medya paylaşımı ile takipçilerini şaşırttı. Detaylar haberimizde…

Kadın dizisinin güzel oyuncusu Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk tatilde!

Özge Özpirinçci yorgunluk atıyor

FOX TV ekranlarında geçtiğimiz sezon yayınlanmaya başlayan, yayın hayatına adım attığı andan itibaren iddialı bir çizgi tutturan ve çizgisinde başarılı şekilde ilerleyerek reyting listelerinde fırtınalar estiren Kadın dizisinin başrol oyuncusu güzel oyuncu Özge Özpirinçci, son görüntüsü ile gündeme geldi. Sezon boyunca başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren başarılı  oyuncu Özge Özpirinçci, şimdilerde sezon finali ile tatile giren dizisinin yorgunluğunu atmaya çalışıyor.

Özge Özpirinçci kimdir?

Özge Özpirinçci sevgilisiyle tatilde

Geçtiğimiz haftalarda sevgilisi Burak Yamantürk ile tatilde çekilmiş eğlenceli fotoğrafları ile gündeme gelen Özge Özpirinçci, şimdi de sosyal medya hesabından yaptığı fotoğraf paylaşımı ile gündeme geldi. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü isimler arasında yer alan ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, bir video paylaştı.

Özge Özpirinçci’nin saçları beyazladı

Özge Özpirinçci’nin paylaştığı videoda saçlarının beyazladığı dikkat çekti. Bu ayrıntı, dikkatli takipçilerinin gözünden kaçmadı. Sevgilisi Burak Yamantürk ile Bodrum’da tatilin, denizin ve güneşin tadını çıkaran Özge Özpirinçci’nin saçlarının genç yaşında neden bu kadar beyazladığı takipçilerinin merakını uyandırdı.

İşte Özge Özpirinçci’nin beyaz saçları

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler