Ana SayfaDizilerSurvivor’da Fatih Ve Eser West Kavgasında Karar Verildi!

İlgili Postlar

Survivor’da Fatih Ve Eser West Kavgasında Karar Verildi!

Dün akşam yayınlanan Survivor’da Fatih ve Eser West arasında yaşanan tartışma oldukça dikkat çekti. Fatih daha önce de takım arkadaşı İlhan Mansız’a karşı sert tavırlar sergilemişti.

Acun Ilıcalı tarafından uyarılan Fatih’in yeniden bir kavgaya karışması ve oldukça sert sözler kullanması bu sefer yapım ekibinin tepkisinin daha sert olmasına neden oldu.

Araya Girdiler!

Fatih ve Eser West arasında yaşanan gerilim araya oyuncu ve yapım ekibinden kişilerin girmesi ile birlikte yatıştırılırken Acun Ilıcalı bu konudaki kararın konseyde verileceğini söyledi. Akşam yapılan ada konseyinde ise görüntülerin incelendiği ve konu ile ilgili toplantının yapıldığı belirtildi.

Uyarıldı

Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada Fatih’in hareketlerinin herhangi bir şekilde kabul edilemez olduğunu söylerken, Fatih’e son uyarının yapıldığını belirtti. Bundan sonraki süreç içerisinde benzer olayların yaşanması halinde Fatih yarışmadan diskalifiye edilecek. Acun Ilıcalı yaptığı açıklamalarda yarışmacı Fatih’i sert bir şekilde uyarırken aynı zamanda yarışmacının ceza aldığını da açıkladı. Cezaya göre Fatih takımın kazandığı bir sonraki ödül oyunundaki ödülden yararlanamayacak.

Neler Yaşanmıştı?

Dün akşam yayınlanan bölümde, oyunun dokunulmazlık oyunu nedeniyle iki takım oyuncuları da oldukça sinirli olurken oyunu kazanan Eser West’in farklı sevincine tepki gösteren Fatih, Eser West’e maymun gibi seviniyorsun demişti. Bu hakaret olarak kabul edilirken gönüllüler grubunun da tepkisini çekti ve kısa süre içerisinde taraftarlar arasında ciddi bir gerilim yaşandı.

Eser West Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler