Ana SayfaDiziler"Aşk Laftan Anlamaz" dizisi final yapıyor!

İlgili Postlar

“Aşk Laftan Anlamaz” dizisi final yapıyor!

Hande Erçel ve Burak Deniz’in başrollerini paylaştığı Show TV’nin iddialı dizilerinden “Aşk Laftan Anlamaz” ekranlara veda ediyor. Reyting rakamlarına yenik düşen sevilen dizi, Pazar günü ekranlara gelecek olan final bölümü ile izleyicilerine veda edecek. İşte detaylar…

Show TV ekranlarında yayınlanan, başrollerinde ünlü oyuncular Hande Erçel ve Burak Deniz’in yer aldığı “Aşk Laftan Anlamaz” dizisi ekran ömrünü tamamladı. Yayınlanmaya başladığı ilk haftalarda izleyicilerin ilgisini çeken ve sevilerek takip edilen dizi, son zamanlarda üzerinde dolaşan kara bulutların etkisi ile veda sinyalleri vermeye başladı.

REYTİNG RAKAMLARINA YENİK DÜŞTÜ…

Aşk Laftan Anlamaz dizisi, son zamanlarda birçok dizinin başına gelen reyting rakamları faciası ile karşı karşıya kaldı. Reytingler düşüş yaşaması ile birlikte gün değişikliğini deneyen dizi, yine de istediği sonuçları elde edemedi. Bi Yapım’ın üstlendiği, Müge Uğurlar’ın yönetmenliğini yaptığı, ünlü oyuncular Hande Erçel ve  Burak Deniz’in başrollerini üstlendiği “Aşk Laftan Anlamaz” isimli sevilen dizi, bu Pazar akşamı yayınlanacak olan 31. bölümü ile final yapacak. Dizinin sevenleri, final kararına çok üzülecek.

Hande Erçel kimdir?

Burak Deniz kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler