Ana SayfaDedikoduGülben Ergen, 14 Şubat yalnızlığını sosyal medyadan paylaştı

İlgili Postlar

Gülben Ergen, 14 Şubat yalnızlığını sosyal medyadan paylaştı

Aşk şarkılarının güçlü sesi Gülben Ergen, 14 Şubat sevgililer günü yalnızlığını sosyal medya üzerinden sevenleri ile paylaştı. Erhan Çelik’ten geçtiğimiz aylarda boşandıktan sonra geçireceği ilk defa sevgililer gününü yalnız geçiren ünlü şarkıcı, teselliyi şarkılarda buldu. Detaylar haberimizde…

Sevilen şarkıcı Gülben Ergen, geçtiğimiz aylarda eski eşi Erhan Çelik’ten boşandı. Ergen, boşanmanın ardından sevgililer gününü yalnız geçirmeye hazırlanıyor.

TESELLİYİ ŞARKILARDA BULDU…

14 Şubat yalnızlığını sosyal medya hesabı üzerinden takipçileri ile paylaşan Gülben, Instagram ve  Twitter hesaplarından yaptığı paylaşımlar ile yalnızlığını dile getirdi.

Instagram hesabından geçtiğimiz aylarda rol aldığı Vezir Parmağı filmindeki canlandırdığı karakter olarak çekilmiş bir pozunu paylaşan Ergen, paylaşımına  Lev Tolstoy’a ait “İçten bir gülüş, karanlık bir eve giren güneş ışığına benzer.” notunu düştü. Twitter hesabından ise, Esasen isimli şarkısını paylaşarak “Şarkılar varken yalnızlık olmaz kiiii” notunu yazdı.

İŞTE GÜLBEN ERGEN’İN O PAYLAŞIMLARI…

Gülben Ergen, eski eşi Erhan Çelik ile büyük bir aşkla gerçekleştirdiği evliliğini geçtiğimiz aylarda sürpriz bir şekilde sonlandırdı. Ergen, boşanmanın ardından ilk kez sevgililer gününü yalnız geçirecek. İlerleyen günlerde ünlü şarkıcı bu yalnızlığı sona erdirip, yeniden sürpriz birisiyle bir aşk yoluna girecek mi? Yoksa çocuklarıyla beraber hayatına devam mı edecek? Magazin Dünyasının merakla beklediği bu soruların cevabı önümüzdeki günlerde nasıl karşımıza gelecek hep birlikte göreceğiz.

Gülben Ergen kimdir?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler