Ana SayfaÜnlülerDemet Şener ve İbrahim Kutluay Pişti Oldu

İlgili Postlar

Demet Şener ve İbrahim Kutluay Pişti Oldu

Son dönemlerin gündemin konuşulan çiftlerinden birisi olan Demet Şener ve İbrahim Kutluay aynı mekanda eğlenmeyi tercih edince pişti oldu.

Özellikle Tuba Büyüküstün ile aşk yaşadığı iddia edilen ve tüm bu boşanmaları sırasında aşk dedikoduları ile gündeme gelen İbrahim Kutluay zorlu bir süreçten geçerken boşanmak üzere olduğu eşiyle aynı mekanda denk gelince oldukça tedirginlik yaşadı.

Şener, Kız Arkadaşlarıyla Eğlenecekti

Kız arkadaşlarıyla Etiler’de eğlenmek isteyen Şener’in özellikle mekana girdikten sonra İbrahim Kutluay’ın da orada olduğunu görerek hemen mekândan ayrılma kararı aldı. Kız arkadaşları ile birlikte yeniden arabaya binen ve mekandan uzaklaşan Demet Şener, daha sonrasında farklı bir mekanda arkadaşlarıyla eğlendi.

Bilerek Mi Yaptı?

Haberlerin gündeme gelmesinin ardından ise özellikle Demet Şener oldukça eleştirildi. Zira İbrahim Kutluay’ın en çok tercih ettiği mekanlardan bir tanesi olan Etiler’deki eğlence kulübü çoğu kişi tarafından biliniyordu. Kız arkadaşlarıyla eğlenmek için böyle bir yeri tercih eden Demet Şener’in bu tercihi bilinçli bir şekilde yaptığı iddia edildi.

İbrahim Kutluay, Demet Şener’i mekana gelmesi ve ayrılmasının ardından herhangi bir tepki göstermedi. Ünlü basketbolcu arkadaşlarıyla birlikte eğlencesini sürdürdü. İki ismin birbirini görmesine rağmen herhangi bir selam vermemesi ve merhaba dahi dememesi ilişkinin oldukça zorlu bir süreçten geçtiğini ve boşanma sırasında çiftlerin görüşmeyi sürdürme konusunda da çok başarılı olamadığını gösterdi. İbrahim Kutluay gecenin son saatlerine kadar kulüpte eğlenmeyi tercih ederken eve gece geç saatlerde döndü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler