Ana SayfaKimdirEser West Kimdir?

İlgili Postlar

Eser West Kimdir?

Türkiye’nin ada öncesinde tanıdığı ve aynı zamanda ünlü isimlerden bir tanesi olan Eser West, özellikle Survivor 2017’ye katılacağının açıklanması ile birlikte pek çok kişi de şaşkınlık yarattı.


Bugün Doğan Ünlüler

Survivor Eser West Kimdir?

Daha önce Kısmetse Olur gibi evlenme programlarına katılan ve burada ilişkiye başlayarak dikkat çeken Eser West, Survivor Adası’nda da oldukça iddialı. 1990 yılında doğan Eser West, yaşamının büyük bir bölümünü Amerika Birleşik Devletleri’nde geçirdi. Eğitimini burada tamamlayan ve aynı zamanda öğretmen olarak yaşamını sürdüren Eser West Türkiye’ye geldikten sonra evlilik programına katıldı ve ilk olarak burada izleyiciler ile buluştu.

Evlilik programında Cansel Çördük ile bir aşk yaşayan ve hala ilişkisini devam ettiren Eser West, daha sonrasında Survivor 2017 için yaptığı başvurunun kabul edilmesiyle birlikte ada yaşamına başladı. Öğretmen olmasına karşın bu alanda çok fazla çalışma yapmayan Eser West, öğretmen mesleğinin yanı sıra kameramanlık, editörlük ve montaj çalışmalarını gerçekleştiriyor. Özellikle Amerika Birleşik Devletleri’nde kurduğu bir prodüksiyon şirketi ile bu alanda faaliyet gösteren Eser West, aynı zamanda sosyal medyayı da oldukça etkin bir şekilde kullanıyor.

YouTube gibi farklı platformu kullanarak binlerce kişi tarafından takip edilen Eser West, yarışmaya katıldıktan sonra da oldukça destek alan isimlerden birisi oldu. Öyle ki sosyal medya hayranları tarafından Eser West’in Survivor’ın en iddialı isimlerinden bir tanesi olduğu ve yarışmayı kazanacağı yönünde yorumlar yapılmasını sağlamıştı. Zorlu ada şartlarına alışmakta oldukça zorlanan Eser West, yarışmalarda çok iyi bir performans sergilese de ada konusunda oldukça düşük bir kararlılık gösteriyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler