Ana SayfaDizilerSurvivor’da Gönüllüler Takımı Ayrılıyor Mu?

İlgili Postlar

Survivor’da Gönüllüler Takımı Ayrılıyor Mu?

Survivor’da özellikle 2 dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımında gruplaşma günden güne kendini belli etmeye başladı. Dün akşam yapılan oylama sonucunda cepheler daha da netleşirken özellikle bu akşam adadan bir ismin ayrılacak olması gönüllüler takımında suların durulmamasına yol açacak. Özellikle Eser’in liderlik için meydan okuması ve takım içerisinde lider olmaya çalışan diğer kişilere karşı böylesine cesur bir çıkış yapması, ilişkilerin daha da gerilmesine yol açarken bu akşam yayınlanacak yeni bölümde yiyeceklerin dahi ayrılması gündeme gelecek.

Bu Hafta Survivor’da Adaya Kim Veda Edecek?

2017’de ilk günden itibaren yüksek bir gerilimin yaşanması Survivor 2017’nin çok daha fazla dikkat çekmesini sağlarken bu akşam yayınlanacak bölüm için en çok merak edilen şey adadan kimin ayrılacağı.

İlk gün yapılan oylama sonucunda gönüllüler takımından elenmesi için üç isim söylenirken ikinci gün yapılan oylama sonucunda iki isim daha bu isimleri eklendi. Bu nedenle 5 kişinin elenme riski ile karşı karşıya kaldığı Survivor 2017 de bu akşam Acun Ilıcalı tarafından açılacak zarf sonucunda adadan elenecek olan bir isim daha netlik kazanmış olacak. Gökhan, Elif, Erdi Yiğit ve Sadin arasında yapılacak elemede özellikle Elif ile Sadi’nin elenme riski çok daha fazla görülüyor.

Serhat Akın Dönecek Mi?

Survivor yeni bölüm için en çok merak edilen detaylardan bir diğeri ise Serhat Akın’ın adaya dönüp dönemeyeceği. Dün akşam Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamalarda özellikle bugün içerisinde doktorlar tarafından verilecek kararın Serhat için yarışmaya devam edip etmeme noktasında belirleyici olacağını ve akşam konseyde de bu kararı tüm yarışmacılar ve izleyenlerle paylaşılacağı belirtildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler